På väg med vision i fokus

[ Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till LloydsApotek]

Hur trött får man bli egentligen? Känns som jag enkelt skulle kunna sova dygnet runt. Det är som jag med en kraftansträngning får dra mig ur sängen varje morgon. Känns det igen ?

Jag vet så väl att jag påverkas av höstmörkret. Som om mörkret denna årstiden har en röd tråd med sig som som ger mindre kraft och mer trötthet. Som om högkänsligheten i mig suger in allt och ännu mer och späder på tröttheten. Oavsett antal sömntimmar.

En daglig dos av höstlövens färger. Tänker att det iallafall inte gör mig mer tröttare . Tvärtom ska en stegandet fortsätta ge kraft. Även om tvekan finns går jag ut på min dagliga walk.

Dags att beställa hem en trave vitaminer idag! Upppiggande sådana. Bla omega 3.

Med koden 15OFF får du 15% rabatt på beställning över 299kr från LloydsApotek t.o.m. midnatt idag!! Så perfekt!! Dagens viktigaste åtagande liksom. Erbjudandet gäller inte på receptbelagda produkter & går inte att kombinera med andra kampanjer & rabattkoder. Så kolla över ditt husapotek!

Har du inte beställt hem apoteksprodukter tidigare är denna kampanj ett utmärkt tillfälle att testa!

Sortimentet hos LloydsApotek hittar du HÄR. Kampanjkod: 15OFFF

Att alltid vara på väg och att leta förändringar är något som sätter till lite kraft. Att tänka på nytt att känna känsla av nytt som ger kraft att känna goda känslor av att vara i det nya

Alltså att visualisera. Alltid en pågående visualisering som har extra fokus. När höstmörkret tar fart är det svårare på något vis att hitta dem.

Med lite tålamod stegande och fokus så kryper de fram lite pö om pö. Och visionen där jag vill vara, i positiva ordalag, om något ämne. Sen göder jag den varje dag, vänligen bestämt och tillfredsställande. Och sen vet ni, sen är jag i den helt och fullt. Lika väl som att den sen är verkligen.

Visualisering är en jäklans bra teknik till att göra drömmar till verklighet. Oavsett hinder.

Trevlig söndag på er. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: