Påskägg & våfflor, tonåringarna blir som små igen

Igår bjöd mamma mig och 2 av 4 actionhjältar på våfflor. Gott det där med frasiga våfflor med sylt & grädde😋

Goda frasiga våfflor års av 2 actionhjältar i mormors påskdekorerade kök.
Två actionhjältar äter våfflor i mormorskök

Bland påskdekorationerna och godsaker på bordet att äta och tonåringarna blir som småtjejer igen. Funderar ibland på mina egna aktiviteter vid samma ålder..

Borde göra våfflor oftare. Riktigt frasiga och riktigt goda var dessa hos mamma igår. Sylt och grädde på gjorde sitt till!
Frasiga våfflor med sylt och grädde är mycket gott!

Hur som var våfflorna supergoda!

Barndomens påskägg finns kvar hos mamma. De dekorerar hennes kök till påsk. De har åldern inne med mig och kanske ses som antika numera..?
Mina gamla påskägg från barndomen!

Mina gamla fina påskägg dekorerar köket hos mamma. Det gav mig en påminnelse om att hämta ris och dekorera med här hemma. Inte så mycket för att det är påsk. Gult är inte riktigt min färg. Utan riset i sig självt. Det ger en känsla av vår och det gillar jag. Ni vet knoppar som slår ut. Visst ger det kli i mina ögon, men ändå så fint att skåda

Frågar mig också om det där med påskägg och påskpresent .. ska man som mamma fortsätta med det år ut och år in? Tänker att det bör vara mer viktigt att ses lediga dagar.. Tror vi tänker olika där, jag och tjejerna…

2 av 4 actionhjältar mumsar goda frasvåfflor i mormors kök. Bland påskägg och andra påskdekorationer blir det som små igen
2 av 4 actionhjältar blir som småflickor igen

Ris ska jag iallafall plocka idag. Sen ska jag skåda det vackra i det och känna vårkänslor.

Hur ser er dag ut?

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: