Trassel & kluvna toppar eller volym & glans? Tävling också!

Det där med hår och hårvård kan vara som allting annat i livet- enkelt för en del och ett kaos och virrvarr gör andra.

Själv tillhör jag dem som i grund och botten fortfarande, trots min ” ringa” ålder har ett babyhår. Mjukt tunt med många hårstrån som gärna trasslar dig i varandra.. Hårfärgen är typiskt svenskt mellanblond, numera nermattat med insprängda grå slingor.

Och nej de tonerna ger ingen trivsel för mig. Jag tillhör också dem som pendlar mellan mörkt och blond. Innebär ett virrvarr av blekning och färg . I nuet håller jag på att bleka ner vinterns mörka ryck till mer blonda hårslingor . Och yes det gör mitt hår rejält trassligare!

Mitt morgontrassliga hår blir så mycket lättare att reda ut med god hårvård!
Godmorgon trasselhår!

Bra det där iallafall att upptäcka bra hårvårdsprodukter som hjälper håret tillrätta och att bevara ”frisyren”

Så skön känsla när volym och hårslingor håller sig någorlunda på plats trots att det vindar på utomhus!
Vindarna tar i håret, med bra hårvårdsprodukter håller hårslingorna sig någorlunda på plats

Nu har du chans att vinna några av mina favoriter av hårvårdsprodukter. Produkter som hjälper mitt trassliga hår att bli enklare att reda ut på morgonen, samt skapar volym och glans. TÄVLINGEN hittar du på min instagram HÄR In och tävla vettja, även du kan bli en vinnare- eller hur?

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: