Prisvärt på massor av husgeråd. Vad ska jag klicka hem?

( Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera)

Tänk i 30 år har jag alltid haft minst ett hemmaboende barn. Och tänk att den epoken numera går på sluttampen. Funderar ibland på hur väl jag egentligen lyckats förbereda de där, mina fyra fantastiska avkommor på att bli flygfärdiga till egna bon..? Tänker att jag lyckats bra med en del och mindre bra med annat… Ni vet ingen är ju fullkomlig. varken ni, dem eller jag!

Fyra döttrar. Fyra systrar. Systrarna E.
Mina fyra fina avkommor!

Något jag varit mindre bra på, har varit att få mina ungar att investera i flyttahemifrån prylar innan de beger sig vidare till egna bohag. Själv hade jag mängder med prylar till ett hem när jag själv flyttade hemifrån som 19åring… Bla ett dyrt märkesporslin till köket. Där tallrikarna sedan handdiskades sönder en efter.. Hur kul är det?

Och därmed tar jag tillfället i akt och tipsar om att Cervera har klubbdagar tom 16 maj: 10% på allt inkl röda priser!! Hur bra är inte det? Spana in Cerveras sortiment HÄR Rabattkod för etbjudandet är MAJ

Studentfirande. Wilma tar studenten. Fyra systrar. Fyra döttrar. Systrarna E.
Mina fyra stoltheter. Vad har jag lärt & inte lärt dem?

Tror bestämt att jag ska nyttja Cerveras erbjudande och komplettera lite tallrikar som saknas för mig. Kanske hittar jag också nåt fint att förära de redan utflugna ungarna. Några fina ting som passar in i deras hem och som genom erbjudandet ger mig ett superpris också.
Så Så bra, så bra!

För visst är det ändå så att fint porslin annat fina ting till kök och hem kan man aldrig få för mycket av. Eller hur? Cerveras sortiment HÄR

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: