Rabattkod gör hösten mjuk och skön

Hösten är fin och full av färger. Iallafall om man hinner ut i dagsljus. Mörkret som faller ger känsla för fler och längre stunder inomhus. I allafall flr mig!

I samarbete med hängmattan.com på min instagramsida når du en fin rabattkod ( eller längst ner i detta inlägg) på hela deras sortiment! Ett unikt mjukt skönt och superfint sortiment. Jag har klickat hem kläderna nedan därifrån.

Vill du nå rabattkoden så in på min instagram som du hittar du HÄR Hängmatans sortiment hittar du HÄR

Älskar verkligen att vända blicken mot alla sköna höstblommor. Alltså färgsättningarna! Så vackra! De fyller definitivt på med gott när man skådar dem!!!

Det där med att mysa runt inomhus i en värmande tröja som är så snygg så snygg! Så snygg att den sen passar gott till att bege sig utomhus också. De ni, det är bästa bonusen!

Och som ni ser. Mjukt och skönt värmande över benen också! Det där med set och tvådelat är en favorit för mig. Definitivt!

Grått och v-ringat under gör även den tröjan bekväm och möjlighet till att flytta sig utanför hemmets fyra väggar med bekväm känsla! Hur bra är inte det?

Förstår ni hur jag myser i detta set?? Så mjukt och skönt!

Och med ögonen på alla blommorna traskar jag även runt utomhus i mitt nya set. Trivsamts som attan!

Hösten är fin och skön! Mjuk trivsam och prisvärd blir den också med rabattkod: ANNELIE15 hos hängmattan.com . In och checka runt vettja! Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: