Nyttig pannkaka herregud så god! Recept så klart!

Jag tror bestämt att enkelheten fascinerar mig i allt. Det är bra med enkelhet för min hjärna med sin högkänslighet som tar in för mycket av det runt om emellanåt.

Jag har alltid trivts bäst med få färger i lika väl inredning som på mig. Blir mer lugn av det än med mönstrat och fler färger än 3..

Det funkar också super med svart i nästan allt kan jag gå i bräschen för! Det gäller för kläder men här tänker jag i nuet på inredning.

Svart mot svart, absolut!

Mina svarta väggar, svart matbord med svarta stolar och svart matta under bryts av fint med vitt stengolv. Det ger så bra trivsel att jag idag ska leta en likadan eller iallafall liknande matta fast rektangulär att ha under soffan. Vitt mot vitt som jag har i soffhörnan nu blir inte lika bra. Tänker att mer värme skapas med att bryta av med en svart matta även där.

Nöjd över min nya plan och idé. För visst är min svarta mathörna med svart rund matta fin?

By the way blev det igår snabblunch vid datorn av gamla rester. Istället för att slänga de övermogna bananerna, blev det bananpannkaka – recept hittar du nederst. På pannkakan blev det vispad grädde mandarinklyfter & skivad banan. Så gott och såååå enkelt och snabb tillagning. Samt minskat matsvinn! Hade annars slängt både bananer, gräddskvätt och mandarinklyftor.

Bananpannkaka recept för 2 personer ( 2 pannkakor )

2 bananer mosas i en bunke

Knäck 4 ägg över bananerna och mixa i hop så slät som möjligt. Antingen förhand eller med mixer

Krydda med en nypa salt & en tsk vaniljsocker

Stek i smör ca 3 minuter på varje sida

Klar för dekoration och att äta.

——————————————————————— Enkelhet i inredning och mat helt enkelt! Nu mer jobbfokus vid skärmen i den tidiga morgonen. Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: