Rätta mig om jag har fel

Finurligt det där att bjuda till för andra och indirekt få mer tillbaks. Eller hur?

Jag är helt övertygad om att givmildhet och att bjuda till ger mer. Sen ibland får vi alla vända oss mot andra håll än där vi agerat förut. Verkar ju kokosnöt att att fortsätta på samma sätt som aldrig ger det där önskvärda resultatet. Rätta mig om jag har fel!

Sen så klart kan vi alla leva på hoppet. Att mer i sinom tid fås ut av en relation ju mer vi ger. Men vet ni, jag tror att många med mig testat det.. och tja, med egen referens rekommenderar jag att vända sig om och öppna ögonen åt annat håll. Det finns så många fler vägar att gå på, så många mer människor att ge sin tid till än att fortsätta i ledet mot den som snålar med givmildhet till andra. Världen står vidöppen för oss alla, bara vi lär oss se och vara modiga att gå på nya vägar istället för att bli utnyttjade.

Skönt det där med reflektion till härligt morgonljus och blå himmel. Jag tror världen behöver mer ljus än någonsin i dessa tider.

Där bitterhet och hämnd finns i agerandet sker aldrig någon revansch.

Vi kan alla studera oss själva och vårt agerande Under rubrik av ovanstående ord. Skalan 1-10 är alltid en bra bedömning för nytt beteende och önskat resultat. För visst fan vill vi alla revanschera?

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: