Sensommarnjutning ihop med jobb

Nämen godmorgon. Hör var det väldans tidigt idag . Med skiftarbetande tonåringar är det näst intill liv i luckan dygnet runt här hemma. Eller nja inte riktigt. Men det ingår på något vis en viss orolighet i mammarollen att de ska försova sig när de ska upp näst intill okristligt tidigt. Jag liksom vaknar för att checka av. Någon som känner igen sig? Och att sedan somna om, tja näst intill omöjligt. Strax före klockan sex sitter jag nu här med bloggen och har redan varit vaken i en och en halv timma. Kanske skulle ta tag i morgonpromenad redan nu. Vad tror ni om det?

Favoritkuddar från Rusta

Känns lite ruggigt att ge sig ut att stega redan nu. Kanske väntar jag tills efter jobbet istället.. Tycker om att stega efter efter en heldag vid skärmen. En halvtimme senare och jag har fyllt på med andning av frisk luft ihop med stegande. Igår blev det också lite reflektion sommarklädd på en parkbänk. Riktig sommarvärme dessa dagar under eftermiddagarna.

I ” block” tänket av arbetsdagar finns mycket mer att stoppa in och också se på i efterhand att vi har gjort. I tänket finns emellanåt en fras som kan tolkas som att att arbetsdagar innebär ett block där inget mer fås till än just jobb. Men inni mellan och i anslutning till så funkar det finfint med både stegande & njutning av det fina vädret , trots inomhusjobb. Allting går- eller hur? Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: