Sen är kvällen denna sensommar

Återigen en dag med lyxig sommarvärme denna sensommar när jag trodde att sommaren var över och förbi för igår. Upplever ni också att dygnets timmar känns som längre och fler när solen strålar under eftermiddag och kväll?

Gympadojor från adidas

I hallen står väl ingångna gympadojor och väntar på strumpbeklädda fötter. Men ännu har det inte varit time att packa in sig i dem. Kanske skulle investera i ett par nya..? Tips på höstens snyggaste gympadojor mottages gärna!

Tänker att jag kör barfota och sommartofflorna iallafall veckan ut. Sen blir det garderobsverksamheten för dessa. Verkligen ett par ”lyxskor” för en leopardmönsterälskande person som mig. Födelsepresent från mina minsta tjejer. Tänk att så glad jag blir i hjärtat av ungar sin vet vad mamman trivs bäst med😊

Hur som imorgon blir det långdag vid jobbskärmen förutom ett tandläkarbesök. Yes, kanske ett tandläkarbesök i veckan är den nya verkligheten.. i så fall har jag vänja mig.. Har jag lite flyt blir det också solskensnjutning efter jobbandet imorgon också. Naturligt enkelt och njutningsfullt och gratis. Perfa! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: