Skillnaden som gör skillnaden när jag är full av högtid.

( Innehåller reklam genom annonslänk för Åhlens)

Stärker trivselkänslan för mitt hem med nystädat golv och lite iordning plockande innan helg. Skönt att vakna upp en ledig dag och vara utan den sortens markservice. Ni vet, det är skillnaden som gör skillnaden.
Eller hur?

Skillnaden som gör skillnaden påverkar i mångt och mycket. Det är skönt att bli varse om vad skillnaden gör det egna välbefinnandet. Skillnaden som gör skillnaden på vad man värderar högt och inte.
Tänker att jag är högtidsfull. Full av hög tid att värdera.

Annelie Engs vardagsrum med svart matta från Trendcarpet och vit divansoffa från Mio möbler.
Mitt hem och min borg. Trivsamt!


Glad och tacksam över mina fantastiska springskor som jag införskaffade under sen sommaren- Jag springer så fint på golven här hemma med dem på. Och sen till våren och sommaren kan de ut och luftas i naturen igen. Så praktiskt samt att de finns i både dam & herrstorlekar!

Du hittar dem HÄR

Birkenstock inhandlade på Åhlens
Som jag sprungit i runt i bästa springskorna i mina dagar!


Nu fortsatt helg med medvetna val. Där förhållningssättet också är i fokus. Mitt egna värde är högre och skillnaden som gör skillnaden är av vikt.

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: