Skrika högst eller sätta egot på hyllan

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens)

Funderar i tidig morgonstund om pandemin och Corona viruset har något att lära mänskligheten?

Bransch efter bransch drabbas hårt och har gjort under dessa 2 år som pandemin har varat. Hänger ni med, 2 år?!!! I två år har vi näst intill normaliserat pandemitid som vardag…?!

Men är det så att den som skriker högst alltid är den som har det värst?

2 år senare och det jag inte visste då vet jag idag., Jag hade aldrig tänkt tanken på att uppleva en pandemitid, inte heller att den skulle vara över 2 år..

Hade du du det?

Nya ord som superspridare och mutationer har också lärt oss att uppskatta annat än tidigare. Det lilla liksom. Att det lilla också kan göra så mycket godare en det stora. Kanske tänker jag på folksamlingar..

Men jag tänker också på lärdomen: ATT VÄRNA OM VARANDRA OCH SE SAKER OCH TING UR ETT HÖGRE SYFTE ÄN BARA UR EGOTS PERSPEKTIV!

Kan det vara den stora lärdomen för mänskligheten att lära?

Och det finns branscher mer viktiga att stödja och bidra till så att de fungerar blir bättre och avlastas FÖR ALLAS VÅR SKULL! Detta oavsett hur vår egen bransch har och påverkas av pandemin! Sätt egot på hyllan hoppa ur det och värna om annat och mer!

Jag tänker på VÅRDEN!!!! Vården mina vänner, utan vaccinets verkan hade vi haft en icke fungerande vård idag!

Vad tror du det hade gjort för andra sjukdomar och sjukdomstillstånd som behöver vårdhjälp?

Att steppa upp tillsamman och värna om vården innebär banne mig att bidra!

Och bidra mer än vi gjort. Titta på dig själv och ditt levene hur kan DU ta några nya extra stora steg i ditt liv som påverkar vården mer väl i nuet?

Att avstå ta nya steg att förändra!

Ni vet efter regn kommer sol men det gäller att bidra för att solen sedan ska skina varmt och länge..!

Vaccinera dig, avstå sammankomster, bär munskydd, stanna hemma vid symtom, tvätta och sprita händerna ofta, är bara några av de möjligheter som hjälper vården. Vilka av punkterna kan du öka?

Bransch efter bransch påverkas av pandemin. Och då inte gott. Men vården mina vänner vården behöver ALLAS vårt bidrag för ALLAS skull. Om vårdpersonalen slits ut och inte kan handskas med en skenande smittspridning. Tja då kan vi enkelt räkna ut att det egna egot den egna branschen påverkas ännu mer.

Mitt tips: Ta tillvara möjligheten att steppa upp och bidra till vårdens lättnat istället för att sträva efter att skrika högst att du eller din bransch har det värst!

Ta lärdom av pandemin och utveckla din ödmjukhet medmänsklighet samhällsansvar genom att bidra STORT OCH STÖRRE ÄN DU GJORT HITTILLS. För vet du, en dag behöver vi alla vård och då finns en önskan om att den ska fungera och inte bestå av kaos och utarbetad personal!

Nu dags att beställa hem lite påfyllning av kroppsvård till badrumshyllorna 25 % rabatt i nuet hos bästa bästa Åhlens . Gäller t.o.m. söndag 16/1- kolla in bästa sortimentet HÄR

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: