Sommardagar som dessa vid havet & hårstylingprodukter inför hösten

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel SE)

Vilka sommardagar vi har och har haft. Jag verkligen älskar havet ihop med dem! Som den badkruka jag är har jag badat flera gånger per dag. Huden mår så gott av det sala vattnet och att sedan soltorka varm . Så glad och tacksam över dagarna här som skulle kunna vara de sista varma dagarna av sommaren 2022.

Tror ni att sommaren är över lagom till ingången av nya veckan?

Brygghäng med kaffemugg vid Hammars badplats Göteborg.
Älskar vyn av båtar och öppethav som ligger framför.

Sen så klart kan hösten bli fin. Men då får det bli hemmavid och andra smultronställen får plockas fram. Medans, havet, bryggor och båtar hör sommaren till.

Smultronställe. Hammars badplats i Göteborg
Ett fint smultronställe

Glad är jag att också kunna ha dessa dagarna med badliv färskt i minnet när hösten snart är här. Faktiskt är det inte varje sommar som har varit möjlig att att avsluta med vörmebölja vid havet. Tusen tack för detta simmaren 2022

Hammars båtbrygga och badplats i Göteborg
Ser ni vyn- så tacksam att uppleva sommardagarna i nyet här!

Eftersom hösten är på ingång har jag beställt lite nya hårprodukter. Saltvatten sliter till i håret och några nya stylingprodukter som piffar till det somriga hårstråna känns bra!

Produkterna på bilden har jag klickat hem från NordicFeel och deras fantastiska sortiment HÄR

Hårprodukter från NordicFeel. Schampo, balsam, slingor och värmeborste.
Nya hårprodukter- ser fram emot resultatet i mitt hår!

Det känns så spännande och se vad dessa produkter ger för resultat i mitt hår

Schampo och balsam HÄR

Slingpaket HÄR

Värmeborste HÄR

Har provtorkat håret med dotterns värmeborste några gånger i sommar ( en exakt likadan). Och alltså den är såååå bra, torkar och ger volym på nolltid. Jag har aldrig varit med om maken! Att jag nu har klickat hem en egen känns superbra och kommer vara mitt bästa stylingverkryg i höst. Var så säker!

Sommarkvällen ger magi!
Kvälls magi!

Nu ska jag fortsätta njuta av sommarkvällens magi några timmar till. Och sen blir det hårnjutning en annan dag när hösten är mer nära!

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: