Eufori när yrkeslivet är ett med oss och arbetshösten ligger framför- tar du steget?

Mitten av augusti och det nu vi står här med en fit kvar i sommaren och en redan in i hösten. För när första bokningarna prickas in i kalendern , tja då är euforin och känslan där där att vilja ta tag i och utveckla arbetshösten väl.

Känner ni likadant?
Ta tag i, tänker ni kanske ..? Jag tänker att vi alla har saker i vårt yrkesliv som vi skulle vilja ta tag i.

Kanske behöver vi en ny anställning eller ett nytt arbetsuppdrag. Kanske har vi trampat på alldeles för långe utan riktig trivsel. Den där yrkessamma drömmen som vi drömmer om när om och men försvinner. Den som gör oss euforiska när vi inte fastnar i omständigheternas träsk.

Jag tror alla någon gång bär på den drömmen.

Arbetsredskap för hösten 2022 för Annelie Eng, tumstock, selfiehållare, almanacka, penna, kaffemugg.
Spännande arbetsverktyg för min kommande höst


Vad skulle det innebära för dig om du riktade små steg denna höst till att göra den drömmen sann?

För visst är väl din yrkesdröm lika viktig att göra sann precis som någon annans?
Och bara du kan ta reda på vilket som får blir ditt första steg mot den den drömmen.

Nu ska jag sätta mig vid mailen och skicka iväg mail som kan få mig att göra det som jag vill fortsätta göra i höst. Det som känns så rätt och så bra för just mig.

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: