Sommarresidens med nytänk och flexibilitet & jag är mitt i

Det är som jag vuxit fast med kaffemuggen denna förmiddag. Tv: n ljudar i bakgrunden om SAS strejk, ökad Corona smitta igen i just mitt län och skjutningar. Däremellan politikers löften inför stundande val .

Är ekvationen verkligen så enkel att allt för alla skulle bli till det bättre med ny statsminister vid makten? Jag är inte benegän om att tro det. Jag tror på samarbete. Förstår såklart att opinion vill höja sig själva, men ibland alltså.. Det politiska spelet är ett spel för sig. Finns det någon som verkligen tror på att det är bättre att angripa och höja sig själv och sitt och inte bjuda på att motståndare gör något bra? Viljan till förändring istället för viljan att få rätt, ihop med samarbete och respekt, tja det är det som ökar framgång hos människan i livet och andra branscher.. Ett tips till det politiska spelet.

Nog om det. Har betat av mail denna morgonen. Kaffemuggen bredvid som centralt sällskap. Och jag kan förstå mail vaddå beta av? Jo det finns en del att beta av..att svara på förfrågningar & att ta ställning till osv. Jag har svårt själv att förstå att samarbetsförfrågningar är en arbetssyssla i min yrkesvardag som behöver sin tid. Otroligt tacksam att det är så iallafall.

Annelie Eng i blommig klänning från Gorever chic.  Annelie Eng i glasögon från synsam. Annelie Eng äter glass
Glass & sen napp = sommarbelöning

Kunde säkerligen betat av fler punkter på min ”to do list”. Brottas fortfarande med låg energi. Dagar med halsont och feber har tagit på energibägaren. Så även om Corona testet visade att jag inte hade det, feber och halsont har gett sig så är inte energin på topp än. Sov tom middag en stund på soffan igår. Som en belöning efter att jag rasslat till rejält i pappershögarna och fått iväg ett kuvert med fakturor till min revisor. Mycket god känsla!

Vardagsrumsbord.  Arbetsbord. Hemmakontor.
Denna hög är värd sin klapp på axeln!

Middag med ett gäng tonåringar i går kväll. Sen sådan. Tror klockan var efter 21 innan vi satte oss till bords. Mer flexibilitet än fasta rutiner återspeglar mycket hos mig, tjejerna och vårt hem. Visst har jag önskar emellanåt att jag alltid vetat var saxen finns, vilken mat som finns i kylen eller vad jag ska göra nästa dag osv. Numera vet jag bättre. Jag tror inte lyckan sitter i det. Hur som, gott som attan var taccos pajen med sallad till som samarbetet av tonåringar fixade!

Middagsbord. Taccospaj. Middag hos Annelie Eng Middagsinspiration
Taccospaj och skönt middagsbord av tonåringar

Lägenheten mitt i centrum till trots, känslan är att hemmet är ett slags sommarresidens i år. Olika konstellationer av döttrar och pojkvänner olika dagar. Det dyker upp lite när som och drar vidare lite när som. Ledigt och lätt. Och visst kanske det begränsningar och att jag inte får gjort det jag tänkt. Men vet ni, då gör jag annat istället. Det är ju sommar! Energin fylls mer på av av ungar flexibilitet än tvärtom med inrutat och ”vi syns till jul”.

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: