Kvällspigg och morgontrött går det att vända till tvärtom?

Sitter med kaffet i lugnan ro. Köksbordet är arenan idag. Admin dag . Bordet kommer om en stund överösas av papper avtal och fakturor. . Filurar just nu på när ”om en stund” ska infinna sig..?

Ni som följt mig långe vet att jag i grund och botten är en nattuggla, och en morgontrött sådan. Hela jag piggnar till strax före midnatt och skulle kunna lösa all världens problem och hinder under de nattliga timmarna.. Om mornarna däremot..Tja, jag är så trött om morgonen att jag nästan snubblar ur sängen. Ändå masar jag mig upp. Hur är det möjligt?

Jo jag drar mig mot önskvärda lägen . Visualiserar. Tror att jag är en jäkel på att visualisera. Och just ”morgonstund har guld i mun ” är en för mig fin visualisering som ger mig mer fart för dagen av att uppleva tillsammans med morgonkaffe. Att fortsätta sova en bra bit in på dagen, med stängda ögonlock, blir med detta helt oattraktivt!

Så ja, mitt morgontrötta jag är en del av mig. Precis som nattugglan i mig. Plussar bara på lite verktyg som lägger till mer vidd till mitt bästa jag och det jag vill uppleva och åstadkomma.

Och med sagt – redo för pappersgöra!

Annelie Eng dricker kaffe. Annelie Eng i pyjamas från Lindex. Annelie Eng dricker kaffe ur en kaffemugg från Espresso House.
Skön pyjamas och kaffe inför pappersgöra!

Pyjamas från Lindex HÄR

Kaffemugg från Espresso House HÄR

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: