Söndagskvällens funderande med påfyllning, mot ny vecka och fokus målbild.

Tidig eller kanske t.o.m. sen söndagskväll i nuet. Beror på hur vi alla, olika som vi är, förhåller oss till klockslaget.

I nuet är klockan strax efter nio och jag har nog en förhållning till att det är den tidigt delen av söndagskvällen. Iallafall när man som jag nu redan ligger nerbäddad i sängen.
Det tillhör inte vanligheten att jag går till sängs så tidigt. Brukar mer piggna till vid den här tiden på dygnet i mitt naturliga jag, som den sena kvällsmänniska som jag är..

Annelie Eng i skidjacka från Peak Performance och solglasögon i pilotmodell från Ray Ban.
Påpaltad i vintertid

Gör numera vad jag kan för att fylla på alla olika tårtbitar som släpar och som behöver en skopa påfyllning för högt arbetstempo och godare välbefinnande.

Sömn och vila är en sådana bitar. På samma sätt som rörelseglädje är en annan osv.

Det nalkas nytt snökaos i mina trakter och utanför fönstret blinkar sandbilens gula ljus. Allt för att förebygga för ishalkan som väntas.

Gudarna ska veta att jag är måttligt trött på snökaos och längtar mycket efter värmande vårsol. För att inte låta vädret ta min energi, eller för den delen begränsa mig, letar jag ständigt efter tacksamhet i nuet.

Kan det vara så att om vi mer och väl letar efter och känner av tacksamheten av det som finns och känns i nuet, så behöver vi inte låta det som är runt oss och utanför vår påverkan, ta vår energi?
Värt ett försök att varaktigt testa iallafall!

Annelie Eng i svarta tonade glasögon från synsam
Mötesdax

Nix pix dags att somna till något underhållande på tv:n. En del att vara tacksam över är alla omöjliga och möjliga serier som gör det möjligt att somna till tv:n ,vilket jag älskar. Och imorgon, ny arbetsdag vid datorer med nya och redan påbörjade projekt som ska få min uppmärksamhet från tidig morgon till sen kväll

Tacksam!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: