Walk and talk with my self & skittankarna från mitt högkänsliga jag försvinner & ger skönare känsla

Ibland hör jag många människor orda om att vinsten sitter i att kunna jobba när man själv vill. Jag håller med det.
Lägger till en viktig sak : Vinsten i att minimera jobb när jag inte trivs att jobba.

Idagsläget varvar jag jobbuppdrag morgon, middag, kväll. Vardag och helg.
Att jobba hemifrån under mornar är gudagott! Enda stegen som behövs är till kaffebryggaren och därefter till jobbdatorn. Där kan jag jobba på pyjamas-klädd en bit in på dagen. Och med det vaknar jag till ordentligt under tiden. Detta gör också att jag kan starta jobbdatorn okristligt tidigt vissa mornar och ändå känna stor trivsel. Med dessa jobbuppdrag har mina mornar ingen stress genom. Skön känsla!

Annelie Eng i beige mössa från Carin Wester, solglasögon i pilotmodell från Ray Ban och svart dunjacka från 8848.
Påpaltad i vinden!

Idag stegade jag mig ut i nordanvindens bindande innan kvällspass vid datorn. Som jag frös!
Dock ska tilläggas att stegandet gick raskt, endorfinerna sprutade och skittankarna som mitt högkänsliga jag hade befäst försvann!

Också det en skön känsla! Har redan glömt hur kallt det var!

I väntan på kvällsjobb, yes. Det känns vettigt att helt utan stress och med medvetet val jobba på mörka kvällar. Och framför mig klar målbild i fokus.

Annelie Eng i tubsockor från adidas, skor från Nike & dunjacka från 8848.
Walk and talk with myself!

Väldans lätt allt låter. I grund och botten kan jag rondellkörning länge och väl innan jag finner både målbild och fokus. Lägger också till min högkänslighet som får mig att brottas med mängder av egna och andra känslor.

Stegandet i vinden gjorde sitt för gött tänk idag! Skön känsla det också!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: