Spegel, spegel på väggen där du är min vapendragare när du beakar och ökar min trivselkänsla i nuet istället för tvärtom

2 dagars jobb efter sommarledighet. Känslan är långt ifrån sommar. Försöker dra mig till minnes om andra år där höststökigt väder startat upp redan innan ens skolorna startat efter sommarledigheten. Finner inget minne av det i minnenas arkiv. Därmed inte sagt att det är sanningsenligt att höstens intrång redan nu är unikt och jag inte upplevt det tidigare. Vissa skitminnen behöver man inte spara på. Det är en god teknik att göra sig av sig med dem!

Tillfreds med att låtit jobbdatorn gått varm i 2 dagar och att jag knappt varit utomhus. För min del otroligt skönt. Vid min ålder har man rätt att känna efter och ihop med erfarenhet göra det man trivs och tycker om att göra.

Spegel spegel på vägen där älskar när du stärker min trivselkänsla. Tvärtom hör historien till och en mindre bra självkänsla.

2f31499b d3d6 4201 a62f b0a76b31846b
Borde inte varje spegelbild vara till för att känna och beaka trivsel i nuet?

Och det regnar ute. Ihällande regn igår. Ihällande regn idag. Och det som spås är att morgondagen ser likadan ut. Vore det snö hade jag varit insnöad nu. Och ja, det kunde varit värmande sol och och badväder.
Varför fokusera på det som inte blev?
Tänker att det är bättre att göra nuet så fint och så bra som möjligt och att acceptera är en bra start!

Dyngsur av regn när jag valde att springa ut efter en ivägflygande balkongblomman. Ett bra val. Tacksamhetskänslan över värmen inomhus och arbete vid hemmakontoret lever vidare in i kvällningen med soffhäng och levande ljus.
Det där med levande ljus passar fint till att öka mysfaktorn även nu som senare i höstens i en av de mer riktiga höstmånaderna som kommer framöver. Vilken tur!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: