Sommaren som blev vad den blev utan att bli vad som tänkts är ändå tillfreds när man påverkar det som går och skiter i resten

Måndag och ny vecka på g. Många av oss så startar upp vardag och jobbande imorgon.

Är vi redo?

Vad innebär att vara redo?

Annelie Engs fönstervy med fönsterbräda i marmor och tända malmljusstakar
kvällsmys

Jag tänker i termer av vad jag fyller dagarna med. Låter bli tankar som att dagarna är block av jobb och måsten. Stärker mig istället med att det ska bli spännande att öppna arbetsdatorn igen. Tänker att allt vi gör återkommande och varaktigt är en slags vardag Vissa mer lustfyllda andra mindre. Därmed inte sagt att enbart det lustfyllda ger stimulans och trivsel i vardagen. Ni vet att ta sig över berg ger också tillfreds och växande som person.
Blocktänkande bromsar mig. Även om arbetsdatorn öppnas imorgon kan jag låta bli att tänka att jag jobbar, då den tanken blir på sitt sätt utan ände och då minskar utrymme till annat för i. I vardagslunket vill jag få in Meg än arbete och då fyller jag mig mer med luftiga tankar än låsta dör att skaffa x5 mig utrymme till det. Vilket är en bra början.
Hur som mer än halva av tredje och sista sommarmånaden återstår. Ändå är jag i höstmodet . Kan vara så att de regntunga skyarna, smattrandet mot fönstret och mörkret utanför gör sitt. Ändå skapar kombon utanför en slags redo känsla. Med mormors ljusstakar tända trivs jag inomhus och det är som om sommaren som kanske inte blev som önskats ändå är mig tillfreds. Påverka det som påverkas kan och skit i resten. Därmed förhåller jag mig väl till att hösten som står för dörren innehåller mer möjligheter att ta tillvara och göra det jag vill och kan.
Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: