Stegar mig mot en bländande vit tandrad

( Reklam för bästtandblekning.se)

Vitt som snö ute idag. Vintern fortsätter. Längtan efter våren fortsätter. Och visst är väl det där med längtan något fint? Att ha en vision, ett önskat läge att se fram emot. En vision som man mentalt kan hoppas in i titt som tätt. Att då känna den goda känslan av sitt önskade läge innan det alltså uppnås. Det är längtan det!

På tal om den pudervita marken som visar sig utanför fönstret idag, så är min längtan idag efter något annat vitt.. I min visualisering i morse njöt jag av den mycket goda känslan av något strålande vitt. Nästan bländande vitt! Gissa vad?

Det handlar om mina tänder. Mitt önskvärda läge innebär jämna vita tänder. Ett riktigt bländande jämnt leende. Även om jag inte är där ännu, är jag med målmedvetna steg på väg att göra visionen sann.

Sen nästan ett halvår tillbaks bär jag tandställning. En hörn tand behövs vinklas upp och min tandrad är på väg mot ett jämnare läge. Kan kanske tyckas märkligt att bära tandställning i min ålder.. Men vet ni, det finns ingen datumstämpel vad gäller att fixa till dina tänder En jämn vit tandrad är för mig ett önskat länge sen många, många år tillbaks. Jag känner mig mycket modigt som tar tag i min vision och stegar mig mot mål! När sen tandställningen är ute och tänderna är jämna, då ni, då ska jag bleka tänderna !

En gång i min ungdom blekte jag mina tänder. Jag gjorde det hos tandläkaren, vilket var mycket kostsamt. Och resultatet? Tja visst blev tänderna vitare då, men därefter har x antal kaffemuggar slunkit ner och påverkat tandemaljens färg.

2022 tänker jag att investeringen i att bleka mina tänder inte kommer bli lika kostsamt som då, Numera kan jag göra det själv hemmavid på ett enkelt & naturligt sätt. Vilket också sparar min plånbok! Och min tid. Att springa till tandläkaren i tid och otid tar tid.

Att göra sina visioner och drömmar till sanning tycker jag om. Så när tandraden vinklat till sig till ett jämnt läge och tandställningen åkt ur. Tja då är det dags att avsluta med sista steget till att genomföra mitt önskvärda läge: Att bleka mina tänder!

Tills dess hoppar jag in i min vision och fyller på med de goda känslorna av att vara där, med jämna vita tänder!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: