Tacksam över kultur med fina minnen som jag har och som jag kan skaffa mig framöver

Ett besök på Kulturkalaset i fantastiskt varmt högsommarväder blev också en påminnelse om hur livet för med sig fina minnen och hur fritt livet kan vara. Just i skarven av augusti och september har jag upplevt olika saker. . Var sak har sin tid och att utomhusarenorna ger mig mer frihet än tvärtom är helt klart. Längtar jag tillbaks i minnenas arkiv är det efter de tidiga Göteborgskalasen med olika scener och mängder av konsertupplevelser!

Annelie Eng på Kulturkalaset 2022
Kulturpåfyllning

Även idag gör sig konsertupplevelser genom livet sig påminda..Det är 20 år sedan just idag som Hasse Carlsson, tidigare sångare i Noice, stegade vidare från jordelivet blott 37 år gammal♥️ Så oerhört tragiskt på alla sätt och vis! Fortfarande vet jag exakt var jag befann mig när jag fick dödsbeskedet ..

Tänker att jag idag ska höja tacksamheten och glädjen över att tillhöra dem som bär med mig fina minnen av Hasse. Att ha upplevt Hasse, och hans fina sidor under de tidiga tonåren är ljusa minnen som jag med stor tacksamhet bär med mig än idag.

Hasse Carlsson i Noice
Fina Hasse Carlsson under det tidiga 80-talet
Annelie Engs fotoalbum med foton på Hasse Carlsson i Noice
Fotoalbum som med tacksamhet väcker fina minben

Här och nu och historia. Att med tacksamhet hitta till de fina minnena. Fint♥️
Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: