Sensommarklädd med påfyllning av sensommarens skatt

Kyligt om mornarna och vindstilla och nästan högsommarvärme om eftermiddagarna. Det kallas sensommar och för med sig njutning så här års för mg. Ett nytt tänk då jag tidigare såg hösten i allt när skolorna började . Numera utan skolbarn tar jag tillvara och fyller på sensommarvärmens glans . Det är som en skatt som står öppen. Jag förstår definitivt njutningen som sensommaren kan ge, Inte lika stressig som sommaren kan vara. Helt kravlöst kan jag fylla på mig . Vet ju så väl att mörkret och kylan lägger sig vilken dag som helst och solljusets påfyllning minskar.

Annelie Eng i Gucci solglasögon och löparskor från Nike, samt en bikerjacka från Lindex
En blandning av ljus och mörk årstid. Sensommarklädd helt enkelt

Även om de där ” riktiga sommarplaggen” nu är undanlagda till nästa sommarsäsong, blandar jag ändå in lite upp piggande sommarfärger i mitt mer svarta jag. Förstärker liksom ljusets påfyllning på det sättet.
Sp mina vänner var sak har sin tid. Så också njutningar . Fyll er med det som kan i nuet. Och njut av det andra när det sen är dags i ett annat nu.

Skor- Intersport

Leggings- Lindex

Jacka- Lindex

Skjorta- Ellos

Solglasögon- Synsam

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: