Tävling och hall med hållbarhet

Slet som ett djur i helgen för att få hem en begagnad byrå. En av dotterns avställda. Och mer och mer har dess bruklighet i min hall växt fram som ett önskvärt läge. Alltså det för med Hållbarhetstänk expanderar mer och mer i min hjärna.

Så även om en dubbelbyrå kan tänkas omöjlig av mig att få hem Så, skam den som ger sig. Med en annan dotter till hjälp bars denna dubbelbyrå upp från källare, in i bilen, ut ur bilen och upp till min våning. Och jag det önskvärda läget börjar närma sig.

För visst är det så att tanken är att den vita byrån ska byta Färg till svart. Något annat vore näst intill konstigt när det gäller mig- eller hur?

Kanske till och med kan tänka mig lite lister på byrån.. Ska googla och se vad jag hittar för tips!

Strax dax för ett träningspass och sedan en powerwalk. Mer och mer försöker jag hämta hem mer rörelseglädje än enbart powerwalks. Förvisso är dess potential inte att förundra men några pass i veckan gör sitt till också! By the way missa nu inte min tävling på min instagram HÄR Tävlingen pågår t.o.m. onsdag 9/3 Som vinnare i den enkla tävlingen vinner du denna höj och sänkbara bräda. Perfekt till likaväl lugna stretch övningar som till mer högintensiva pass In och tävla, vettja!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: