Att släppa ok från axlarna och göra det jag vill och kan

Lugn morgon med ”fångdräkten på” För min nya dress kan nog liknas en fångdräkt med sina ränder. I alla fall enligt en av mina döttrar…. Hur som otroligt härligt set av byxor och tröja. Enligt dottern ser det mer ut som ett underställ medans jag själv inte har några av problem alls att ta mig en walk i setet… Till hennes stora förskräckelse.. ha ha

Kan det vara det bästa med medelåldern att man inom ramar gör som man vill och som man trivs med?

Kaffet snart uppdrucket, ett litet träningspass framför tv:n väntar. Dagen i helhet blir av mer studerande och lärande art. Jag har prioriterat annat istället för att ligga i fas med mina studier. Så jag har att göra.. Funderar på hur det kan bli så när det är ämnen jag vill lära mer om..?

Är det gamla ärvda gener om att ”disken och dammet” hörnen måste tas först innan man liksom är värd att sätta sig ner..? Oavsett att det i detta fallet är som studerande..

Något är det iallafall vad gäller koncentrationsförmågan när det är rörigt runt om.. Jag får svårt att få till koncentrationen. Jag hoppas lära mer i mitt lärande som ökar min koncentration mer oftare än sällan

Råder till att jobba med verktyg som tar tag i koncentrationen till det man vill och kan trots rörighet. Så dumt att lägga det på is för att disken hopas- eller hur?

Jobbar annars aktivt med att släppa axelok av andras vill och kan. Det som inte är i linje med mitt vill och kan verkar ju märkligt att det ska oka sig fast på mina axlar. Eller hur?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: