TÄVLINGSDAX när vindarna far runt

(Inlägget innehåller reklam för Smakbox)

Jag tror att det är bra att jobba med sin flexibla ådra så att den kan tas till emellanåt utan negativitet.

Hur mycket jag än har som jag vill göra, är ”luften” emellan viktig att planera in. Luft emellan ger mer utrymme till flexibilitet utan större problem för mig. Som om i går med stormvarning. Balkongen fick tömmas på prylar. Vilket blev ett projekt som tog din tid.

Inte riktigt vad som tänkts men ändå fick jag till. Jag har i nuet vardagsrummet fullt med balkongens attiraljer. Hellre det än det far ut i det fri genom att vinden tar tag i dem.

Vindandet riktigt mullrar utanför även nu denna söndagsmorgon. Brr! Balkongens iordningställande får ske i eftermiddag när vinden har lugnat sig.

Förutom vindandet, så lägg gärna fokus på min NYA INSTAGRAM TÄVLING!!

Genom att delta i min enkla tävling på instagram HÄR , kan du vinna en finfin SMAKBOX fylld med smaknyheter. Boxens tema är LJUSGLIMT. Passar ypperligt så här års att kombinera det kommande ljuset med nya smaker. Och ni vet- den som inte deltar kan inte vinna!

Vill du vara garanterad denna fina Smakbox som skickas ut 16-27 februari så kan du enkelt starta upp en HELT BINDNINGSFRI PRENUMERATION.

Bästa pris får du också genom att använda rabattkod: ANNELIEENG

Vidare information om Smakbox hittar du HÄR

Själv riktigt längtar jag efter denna nya box fylld med ljusglimt! Med Smakbox följer alltid en känsla av MYCKET GOD JULAFTONSKÄNSLA genom att ta del av alla nya spännande produkter och recept. En lyx i vardagen helt enkelt!

Och vem kan gå för mycket av det?

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: