Kusin på plats av mormorsarvet

Väl inpacketerad när avstånd inte kan hållas. Viktigt på riktigt i nuet. Över 2 år med pandemi har munskydd blivit mer och mer naturligt vårt samhälle.

Vem kunde ana detta för 3 år sedan ?

Inte jag iallafall. Och nu kommer jag knappt ihåg hur och vad jag trodde samma datum 2020…

Tänker jag till riktigt ordentligt kommer jag ihåg den där dödsrädslan som jag hade då. Usch och fy.

Har kanske inte den dödsångesten riktigt på samma vis vad gäller Covid. Men ändå. Jag har inga problem att dra på mig ett munskydd när avstånd inte går att hålla. Har du?

============================ I sann mormorsanda passerar man inte utan stanna till. Är man i närheten så svänger inom. Bra arv från mormor!

Lite barndomsminnen i sann barndomsmiljö. Kusin vitamin i ärende utanför Lerum. Barndomsfiket i centrala Lerum finns kvar och perfekt att orda om nutid och dåtid över en kopp kaffe.

Charmig miljö som bär på sin historia är god samtalsmiljö för att återuppta barndomens minnen. Och det där med minnen är finurligt. Tänk att samma miljö, samma situationer kan bli till helt olika minnen för oss alla. Inga rätt inga fel. Olika bara.

Bra att ha i sitt fokus just att ingen har rätt eller fel. Den egna upplevelsen har rätt att vara den rätta för oss alla.

Lördag ligger framför. Stormvarning sveper över många delar av landet till kvällen. Tror bestämt att utomhus får bli nu medans vindarna inte ordentligt tagit tag i regnet.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: