Tillvaratagande av att känna mig trygg och förnöjd under solens tillfälliga frammarsch

Så klarnade den grå himlen upp till att bli en strålande solig eftermiddag och kväll. Balkonghäng med middag blev ett gott och fint tillvaratagande av solens inhopp på himlen. Vilken tur för mig att jag har en bästa väninna som med spontanitet och flexibilitet kom förbi

Hade hon inte kommit förbi hade jag förmodligen stannat i mitt pågående röjande på insidan och missar solen. Nu blev det istället ren och skär avkoppling med massa babbel och gott att äta och dricka medans solen värmde skönt.

Middagstallrikar med kyckling klyftpotatis sallad och god sås med jalapeno och mynta från Eriks såser serverade på Annelie Engs balkong
God påfyllning!

Fint det där också att jag enkelt vid ett sådant tillfälle kan byta spår och plan för att istället ta tillvara en annan möjlighet än den som tänkts.

Blommor och cider på Annelie Engs balkongbord
En babblat och solig eftermiddag!

Uppskattar mycket umgänge där jag kan vara känner att jag duger som jag är fast att vi inte tycker lika i allt eller att det ser ut som en bomb hos mig. Där det istället utsöndras respekt och mervärde för min unikhet som människa utan att vilja ändra mig. Det gör mig trygg och förnöjd!

Take Care Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: