Vad tror ni om ny frisyr?

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LYKO SE]. ——————————————————

Håret är långt, hemmet är kaos och jobbet flödar. Det är höst!

Tja, om inte annat känner jag det på mina klädval. Om än fortfarande relativt milt så vinterjackan kan avvaktas. Men ändå barbent är förbi och vilken dag som helst åker mössa på. Bara en tidsfråga.

Ja ni ser. Håret är långt!

Borde jag kanske bli lite mörkare i håret så här års?

Eller bara fylla i med blont?

I vilket fall här kommer mina bästa ”things to have in the autumn” Mitt hår mår sååååå mycket bättre av dem. I allafall mitt:

Serum från Ida Warg. Mitt hår reds ut såååå mycket enklare med en liten klick av detta i håret. Bonus blir blir mjukheten och glansen som det också tillför håret. Ida Warg moisture serum hittar du HÄR
Ytterligare en Ida Warg produkt för god hår lyster. Hur gult vore inte mitt hemmablekta hår utan denna magiska inpackning?? Inpackningen har hög koncentration av violetta pigment. Bonus med denna produkt är att den både mjukgör och återfuktar mitt sönderblekta hår. En gång i veckan kör jag denna mask! Du hittar Ida Warg Silver Mask HÄR

Mitt stora tips idag är att logga in på medlemssidorna hos LYKO: 20% rabatt på nästan allt för dig som är medlem!!! Så klart gäller det på mina favoritprodukter .

Hur bra är inte det??

Är du inte medlem hos LYKO, så in & registrera dig och nyttja denna finfina rabatt. Du fixar det HÄR

Och hemmet- the perfekt autumn home!!

Punktlista för hemmet behöver återaktiveras. Definitivt.

Har ni också kaoshem mellan varven?

Allt från pappershögar som ska röjas till lampor som ska borras upp, väggar som ska målas och garderobsinredning som ska till. Ja herre min skapare. Where is the handy man? Nog att det finns att göra! Jäklans tur att jag nöjer mig med min paradvåning och slipper utomhusgöra som husägarna står i.

Men nu mer fokus på jobb. Läåång jobbdag. Vilket påminner mig om att nya glasögon måste sättas på punkt 1. Så viktigt!! På riktigt!!

Vilken tur att hösten är långt! Nu kör vi! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: