Vaggar in vardagslunk med raketfart

Snart midnatt och jag har precis sammanfattat dagen. Vardagen är igång och större arbetsprojekt har precis start. Lite strul med ny teknik, men sen så, från idag tempo. Känns skönt. Jag gillar min arbetsvardag!!

Har ni tänkt på hur viktigt det är att ha en vardag med trivsel?

Sammanfattar arbetsdagen med att jag snabb i lärandet av den nya tekniken när den väl fungerade. Allt för att komma igång med arbetet. Så yes nöjd med min insats och tacksam över mina projekt!

Lite lugnt soffhäng med dotter med pojkvän blev god bonus i kvällningen. Som mamma tycker jag om stunder med samtalande med mina tjejer. Mer än vad de gillar det tror jag. Hur som stunder som ikväll som dyker upp är väl värda att ta tillvara.

Nu har tonåringarna lagt sig sen ett bra tag. Jag vilar ögonen på discovery+ och ”segla över Atlanten”. Ibland undrar jag hur jag kan gilla att titta på sånt som nästan skrämmer mig eller iallafall skulle vara väl utmanande för mig att uppleva. För tanken på att vara på en båt som ska segla över Atlanten är definitivt inget som jag har längtan till. Lika njut fullt som havet är för mig sommartid vid strandkanten. Lika skrämmande och mäktigt är det stora stora havet när det är mörkt och fyllt av vågor om natten. Att vistas på en ensam båt i ett stort hav, nja. Alldeles för utmanade för mig. Men dock så suger jag in varje ögonblick från tvn och upplevelserna som bla Eva Röse och Markoolio får uppleva på de stora vågorna över Atlanten.

Nu dags för lite sömn. Tidig arbetsmorgon och sen tandläkarbesök . Ska planera in en daglig walk också. Banne mig att det är knappt med 24 timmar emellanåt för att få till allt man vill. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: