Vardagslyx & vardagsgott med middagsbjudning!

Mer grå januari än i nuet går knappast att få. Ett grå töcken sprider sig från skyn likt en dimma. Så grått. Med vindande och regndroppar som yr i det, gör lockelsen till att stega utomhus minimal i dag. Mina nya väl investerade löparskor vill inte bli nerstänkta. Inte jag heller. Vilket märke och vilken färg tror ni löparskorna blev i?

Bättre att som tidigare dagar denna veckan sitta när länge och väl vid ett gott & inbjudande middagsbord. Olika antal vid bordet. I dag blev det date med mig själv och utbildning i fokus. Liksom dax att starta igång mig nu och mitt studerande jag!

Riktigt gott!!: Cevapcici med couscous vitlökssås och sallad. Och ändå så enkelt att tillaga. Blev en inbjudande stund vid bardisken i mitt kök.

Ni som sett på story har sett att detta räckte även till i dag!

Kan också säga att en klick honung i vitlökssåsen gör susen!!

Dagen idag får alltså vara vilodag från utomhus. Och yes jag är överens med mitt andra jag, över detta uppstart av utbildning ska få 100% av mitt fokus istället

Har jobbat vid skärmen, heldag idag. Visst är ögonen mosiga men utbildningsstarten är spännande och uppskjuten redan. Så yes kvällens fokus är fortsatt vid skärmen. Som sagt är jag tacksam över att jobba hemifrån så några timmars fokus till känns bra & och också lyxigt!

I går blev det stegande & sen middag med mamma som gäst. God lax i stora lax. Tillbehör blev kokta små delikatess potatis sallad och kalla smakrik god sås.

Så gott, så gott. Ni vet när laxen liksom smälter i munnen! Ska tilläggas att den inte var mer avancerad att tillägga än att krydda med salt och peppar och sen in i ungen i 15 minuter

Måste säga att jag är glatt överraskad över mig själv att kunna få till en så god och nästan lyxig middagsbjudning!

Kan det vara enkla recept som ligger bakom?

Hur som gav den goda smaken av dessa för mig nya och enkla recept en riktig bonus! Likaväl som matlådorna! Både mamma och jag fick ”rester” från bägge middagarna. Så bra!

Och som sagt, mig själv till middagsdate var alldeles ypperligt. Ni vet utbildningsmaterial kräver sitt fokus!

Goda middagar skapar njutning bland restriktioner jobbande och pluggande! Smittsäkert så klart vid inbjudna gäster!

Testa!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: