Skillnaden som gör skillnaden med rätta skor

Januari har varit som att börja på nytt igen med en hel del saker. Och nej, det var inte planen. Hade mer än en god tanke om att jag skulle stå mitt i och veta vad jag gjorde. Men nu kom influensa emellan och inget blev sig likt. Kan ha varit Corona. Behöver inte varit det. Iallafall har inget svar kommit på det där gurgeltestet som jag lämnade in…

Hur som bestod liksom de 14 första dagarna av det nya året av sträckan mellan badrummet och sängen som då var näst intill tillräcklig.

Från då till nu ska allt tas igen som missades och inte blev gjort då. Nästan som att börja om på nytt

Så äntligen igår var dags att mellan jobbuppdragen få till premiär av nya löparskor. Och nej absolut ingen löparrunda! Utan jag var så vansinnigt glad att efter upptrappning nu komma runt stegandes hela min runda som jag annars brukar stega!

Efter influensan har det gått från 10 min till alltså hela sträckan. Kan säga att jag var väl andfådd när jag kom in igår. Stark motvind gjorde sitt motstånd! Men ändå vilken skön känsla jag bar på! I did it! Sträckan var året min och jag bemästrar den nu igen! Glad och tacksam över det!

Och skillnaden i stegen igår, wow! Vilken lätthet i mina nya skor! Och ingenting i nedre ryggen kändes av. Tror bestämt att gamla utslitna skor har gjort att jag nästan stegat direkt på asfalten i höst och vinter. Ryggen har liksom fått sig en känga av det, som har känts av..

Men nu så. Skorna fyllde sin funktion och de gamla är nu i soporna! Tänk att skillnaden sin gör skillnaden kan vara så otroligt stor på att ha rätt skor när det stegas fram. När jag går min runda går jag raskt och mina nya skor fick mina steg att vara både lätta och raska!

Vikten av att ha bra skor när man stegar runt en halvmil gör definitivt sitt. Prova ut efteråt din fot! Själv hade jag en tanke om att gå över till annat märke. Men vet ni upptäckte att mina fötter är som klippt och skurna för att passa i NIKE skor. Visste det innan, och har flertalet NIKE i skogarderoben. Men nu i provandet av nya skor blev det så påtagligt! This is my shoe helt enkelt! Skönt nu behöver jag inte lägga tid på att byta märke framöver!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: