Visionen om den lååånga sommarfrukosten & några rabattkoder

(Inlägget innehåller reklam för Smakbox & Ideal of sweden)

Vet ju så väl att jag inte är någon frukostmänniska. Ändå lockas jag att tro, att om sommaren ska jag ta tillfället i akt och njuta av lååånga sommarfrukostar. Märklig tanke eftersom jag njuter alldeles tillräckligt av mina muggar kaffe i morgonen…

Däremot kan magen behöva något mer fram på förmiddagen och att slänga i mig en god yoghurt som är av den klass att min mage mår bra av den, passar mig bra.
Genom smakbox kalla tillägg har jag hittat flera fina yoghurt och filer som passar mig perfekt att varva med.

Frukosttips. Mellanmålstips. Grekisk yoghurt från Arla.  Juice Lemonizer från Bravo.
Enkelt är gidast!

Senaste tillskotet är Grekisk Yoghurt från Arla. Super krämig, proteinrik och 0% fett. Fantastisk god!!
I senaste kalla tillägget till smakbox ”smaksommar” ingick också Juice Lemonizer från Bravo. Nej men gud så läskande!! 100% frukt och inga tillsatser.

Med en SMAKBOX varannan månad får jag massa nya smaknyheter och inspiration till att skapa variation på vardagens matintag!

Frukosttips. Mellanmålet lästips. Grekisk yoghurt från Arla. Juice Lemonizer från Bravo
Frukostgott!

Tipsar om att nyttja min personliga kod hos SMAKBOX : ANNELIEENG Den ger dig 20% rabatt på din första box i en nya prenumeration eller 20% rabatt på ett helt gåvoköp!!! Så varför inte ge bort en smakbox i i present? 💝

Mer om Smakbox och beställning HÄR

Med tanke på sommar och presenter. Finns det något finare än att smycka sig, sitt och ge bort ting i sommarens färgglada färger?

Genom att nyttja min personliga kod Anneliesommar15 hos Ideal of sweden får du 15% rabatt på REAN tom 21 juli. Hur bra är inte det??

Sommarstyling. Mobilskal. Handväska. Smycken
Mix match med sommarens färger i väska och mobilskal

Hänger ni med- 15% rabatt på redan nedsänkta priser!!!! Jag älskar att smycka min telefon efter årstidens färger och hos Ideal of sweden hittar jag alltid skal som glädjer mig väl.

Ideal of swedens sortiment och beställning HÄR Glöm inte min kod ovan för bästa priser!

Sommaren är till för att njutas! Frukostar, färger, avkopplande stunder, lösa ting etc Och rabattkoder såklart! Allt går att njuta av bara vi bestämmer oss!

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: