Ärligt, hur välförtjänt var inte detta?

Jag tänker naturligtvis på gårdagens deltävling i årets melodifestival . En deltävling som toppar bland årets hittills släppta tävlande låtar. Och Anders Bagge gjorde det! Grattis!

På ett äkta ödmjukt och ärligt sätt stod han rakt upp och ner på scen och visade var skåpet ska stå. Kombon av fantastiska röstresurser & melodiös melodislinga var outstanding!!! Får jag spå är det också han som väl värt kommer representera Sverige i årets Eurovision.

Och vet ni, hela världen behöver också detta bidrag!! Det finns en styrka och power på ett genuint ärligt sätt som bevisar att rädslor är till för och går att övervinna Och ännu mer, rädslor finns hos oss alla! Spelar liksom ingen roll vilken talang eller eller blod du besitter. Anders Bagges bidrag, förutom då att låten är ett grymt bidrag, visar på likvärdigt vad gäller rädslor. Men ger också styrka kraft och mod till oss alla. Tack för det Bagge!!

Samla verktyg och människor av den art som tror på dig den person du är. Stärk dig och stärk dig så att tron på dig själv får sig en redig boost och ger dig trygghet! Det ger goda resultat och möjlighet till mer utveckling!

Utöver Bagges bidrag igår så gillade jag Lance låt. Den låten tror jag ordentligt på som en hit framöver!

Faith Kakembo och Lisa Miskovsky gjorde också startfältet till det bästa hittills. Att Fatith Kakembo gick vidare ihop med Bagge var också förhandstippat här. En bra låt och fint uppträdande!

4 bra låtar i gårdagens startfält – grymt!

Vilka var era favoriter?

Lyx denna söndagsmorgon är kaffe i sängen. Tillrett av en morgonpigg tonåring! En av 4 är morgonpigg av min skara. Och yes mamman tar självklart emot kaffet .

Ljuvligt att vakna till fågelkvitter blå himmel och sol. Det finns hopp hörrni! Våren är snart här!!

Och där ligger hon framför tv:n – en av mina fina tjejer! Vi har en del likheter vad gäller Mellosmak av låtar. Och lite mini me i samma ålder på utsidan är hon också . Njuter att ha Ebbes morgonpigghet runt mig numera. Även om jag själv visarna ålder var en sjusovare.

Nu tar vi tag i söndagen här och utomhus är också gott att vara! See ya!

Take Care! KramA.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: