Att jobba i projektform mot deadlines med fokus mål & mållinje i tid för mig ett trivsamt arbetssätt!

Allting har sin lugna gång och man bara jobba på i samma takt. Eller nja.. att jobba i projektform innebär att arbeta mot deadlines. Ett arbetssätt som jag numera haft som vardag sen många år. I projektform kan uppstarts lugnet vara helt annat än deadlines avslut.

Annelie Eng i en hiss med svarta glasögon från Synsam, svart regnkappa från Lindex & skjortklänning från Lindex.
En teamplayer mot deadlines dessa dagar

Sista dagarna innan deadlines är fokus målgång i tid den stora strävan.
Deadlines ger effektivitet och förmåga att lägga in en extra växel. Ett kul arbetssätt som ger en härlig känsla när upplevelsen av att nå deadlines i tid. Det är på sitt sätt att som att springa först över mållinjen vid ett 400 meters lopp. Man känner sig som en vinnare!Ich den känslan borde alla få känna på någon gång i livet.

Ett projekt med deadlines kan också innebära att vara en spelare i mängden där alla tillsammans ska nå deadlines i tid. Det ger en vi känsla som på sitt sätt är unik men nog så givande. Att tillsammans styra upp fixa trixa prioritera om och tillsammans få till målgång av samtliga i utsatt tid.Så häftig känsla men också ibland så intensivt ju närmare man kommer målgång. Och precis där är jag i nuet. Tillsammans med ett stort team i landet ska deadlines nås de närmaste dagarna! Annat prioriteras bort och får återupptas in några dagar när målet är nåt!

Annelie Eng i en hiss med svarta glasögon från Synsam, svart regnkappa från Lindex & skjortklänning från Lindex samt mobilskal från Ideal of Sweden.
Mot magkänslans viktiga tak med regnkappa på

Om jag inte sagt att trivs så avslutar jag med det! Som jag trivs

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: