Hello sunshine, det är något vidunderligt med att göra det man vill

Jobbar på sedan ottan medans morgonsolen strålar utanför. Visionen om att starta dagarna med morgonwalk och sedan fortsätta i lugnan ro, är just bara en vision.

Och frågan är om den egentligen är min? Jag ju aldrig dragit mig till den..

Med tredje kaffemuggen bredvid mig är det istället skärmen som har mitt fokus. Ny information ska checkas av annat ska fortlöpa och klurigheter ska listas ut. Inomhusgöra på högsta nivå.
Men vet ni, jag trivs ypperligt som den fisk jag är!

Visst är jag inte fullskiten av pengar! Har inte kunnat och kan inte ge ungarna allt jag vill.. Samt har inte den sortens uppdrag som generar in obegränsat med 0 heller. Av de förutsättningar som givits så har ungarna blivit grymma ändå och räkningarna har kunnat betalas.
Och det mina vänner ger tacksamhet!

Annelie Eng i jeansjacka från Lee och solglasögon från Ray Ban
Med solglasögonen på är jag på väg i det jag vill i den nya delen av livet

Mitt fokus ligger på att göra det jag vill och mår bra av. Där med inte sagt att det jag vill och mår bra av inte är detsamma som det jag tror generar detta!
Mer och mer förstår jag att utforska och ta reda på vad som ger mig välmående leder till lugn och harmoni i livet.

Har den senaste tiden varvat mina uppdrag vid skärmen med nya uppdrag vid en annan skärm i stora staden under kvällar. Ypperligt roligt att återigen befinna mig i ett fint kontorslandskap med fina kollegor fruktkorgar och bästa kaffemaskinen! Så glad och tacksam över det uppdraget och att få vara en i mängden där emellanåt. För att vara i den nya delen av livet är heller inte detsamma som att ses som ett starkt kort på arbetsmarknaden..

Att sedan ha basen som nu vid hemma kontoret är jag mig mina steg och livet evigt tacksam! Tänk så många mornar jag i mina dagar har stressat iväg till olika arbetsplatser..

Balkonghäng hos Annelie Eng med Festis Rasberry Watermelon i smak av färska hallon och vattenmelon från Beafestis och Smakbox
Rosa läskande och somrigt gott med Festis Rasberry Watermelon från Beafestis & Smakbox

I den nya delen av livet snicksnacket jag min bana och ser mer och mer att mina egna steg faktiskt har tagit mig dit jag vill. Gudars skymning vad tacksam jag är över att ha den tiden jag har nu, där tankarna också genom att tänkas färdigt ger mig eftertanke och tacksamhet.
Ok, varmaste sommardagarna på utsidan strandlivet vore väl passande- men vet ni med stor tacksamhet njuter jag några lediga kvällar med balkonghäng i kvällssolen. Och känner det vidunderliga i att göra det jag vill.
Var ligger din tacksamhet?
Take Care ! Kram A.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: