Bästa reafyndet ever & 2024 års uppdatering av min garderob väl passande min medelålder, smak & klädstil!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för MQ Marqet!

Söndagskväll och helt vanlig vecka tar fart imorgon efter julens olika helgdagar. If wishes come true – skulle du vilja fortsätta ledigheten?

Annelie Eng vinter-klädd i mössa från Carin Wester, solglasögon från RayBan och fuskpäls från MQ Marqet.
Bakom mina solglasögon

If wishes come true och jag har jobbat alla mellandagarna denna julperiod för att nu fortsätta jobbuppdragen i helt vardagligt vardagslunk. If wishes come true – och jag är som jag ordat om tidigare oerhört tacksam för mina jobbuppdrag och väl att göra arbetsmässigt!

If wishes come true – ledighet i all ära att stega sig till försörjningsmöjligheter som man behöver och vill ha är ger en fin känsla hos mig!

Annelie Eng vinter-klädd i mössa från Carin Wester, solglasögon från RayBan, fuskpäls från MQ Marqet och svarta stövlar från Scorett.
Nämen oj, såå snyggt- eller hur?

By the way- if wishes come true och jag har genom den yngre generation upptäckt ett för mig finfint klädmärke.
Ni vet, ibland finns vissa varumärken mer i periferin och man investerar kanske i enstaka produkter från märket genom åren.
Genom den här julen och fina väl passande paket har jag, som de senaste åren varit den som fått få paket under granen.
If wishes come true- Nu känns det som jag väl hittat hem i ett klädmärke som har collectioner väl passande för min ålder, smak och klädstil.
Hur lycklig är inte jag av det, så säg?

Annelie Eng vinter-klädd i mössa från Carin Wester, solglasögon från RayBan, fuskpäls från MQ Marqet och svarta stövlar från Scorett.
Väl passande, väl värmande

If wishes come true- jag har efter öppnandet av paket och julhelgen tillända sökt på nätet och därmed hittat MEGA-rean på min numera favorit sida- MQ Marqet!

Annelie Eng vinter-klädd i mössa från Carin Wester, solglasögon från RayBan och fuskpäls från MQ Marqet.
Och väl glädjande en medelålders woman som jag!

If wishes come true- och jag kan säga att jag nästan blev som uppslukad av denna fantastiska rean! Så mycket fint!
Hur som vad, årets bästa rea-fynd, kanske ever ever blev, ser ni på bilderna.
If wishes come true- och kylan kan nästan få fortsätta även för mig den rejäl frusna,

Fuskpäls från MQ Marqet
Hur snygg och väl passande i vinterkylan?

If wishes come true – mitt nya reafynd värmer mig så väl likaväl till vardag som fest och jag är nästa trollbunden av den härliga känslan som det ger mig i min nya varma fuskpäls! Uppifrån och ner – utan att frysa värmer den mig så väl! Och färgen- jo, jag tillhör dem som allt som oftast bär helsvart och har till det härmed definitivt hittat bästa brytningen! Och det till bästa tänkbara reapris också!

Annelie Eng vinter-klädd i mössa från Carin Wester, solglasögon från RayBan, fuskpäls från MQ Marqet och mobilskal från Ideal of Sweden.
Trivsamt och väl värmande klädd!

Så if wishes come true- den där snyggaste vinterkappa som värmer mig väl blev också årets bästa reafynd, ever!
If wishes come true- och med detta har jag nu en fin vår att se framåt med möjliga upptäckter av nya kläd-kollektioner att ta del som jag är övertygad om kommer vara lika väl lämpade för mig, min ålder, smak och klädstil.
If wishes come true- och jag taggar gudarna mycket väl för julen och den yngre generationens vägvisning in mot 2024 års uppdatering av min klädgarderob. Otroligt glad och tacksam över upptäckten av kläder exakt som jag vill bära!!

Take Care! Kram A

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: