Design eller bäst i test på kaffebryggare

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera)

När känslan inte är med skjuter jag på saker. Jag kör med känsla!

Sitter där jag startade dagen, som om jag suttit fast.. Vilket jag definitivt inte har. Däremot har jag gjort helt annat än tänkt och mer snurrat runt det tänkta. Lyssna på din känsla och du gör det du ska, höjer jag mig med!

I nuet är jag också uppslukad av något som inte var tänkt för dagen. Den trasiga kaffebryggaren måste bytas ut. Känslan är nu med i kvällningen för att checka av vilken modell jag ska bestämma mig för. Frågan är hur viktig är designen kontra priset..

Nedan har ni den som jag väljer emellan. Från en rabatterad i prisklass budgetvariant till allra kostsammaste.. Några hundra lappar, till några hundra lappar under tre tusen kronor. Ska jag blunda för prislappen och kanske välja design av 50 tals look? Herre gud så många val det helt plötsligt blev för att kaffe bryggaren har gjort sitt.

Vilken tycker ni?

(Klicka på bilderna för mer info om varje bryggare)

Och här sitter jag nu i kvällningen med datorn i högsta hugg. Fortsätter också beta av min lista för ”saker jag inte klarar mig utan i höst” Kaffebryggare och andra mycket fina och bra saker hittar ni HÄR

Dags att göra ett val för bryggare nu iallafall. Vilken det nu ska bli? Nescafé räcker bara en vecka till och ja, nej jag vill inte dricka mer Nescafé här hemma efter det. Och det som inte känslan räckte till att göra idag, det kanske den räcker till imorgon.. Take Care! Kram A.

3 svar på ”Design eller bäst i test på kaffebryggare

  1. Oj, kokekaffe vilken nostalgi . Jag är uppvuxen med det. Gevalias kokekaffe bästa kaffet för min mormor när hon levde.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: