Min mathistoria, nymålat & ny Telia router ger samma problem igen!?

Det jag inte hann igår finns kvar idag.

Ja ingen har någonsin tagit ifrån mig påbörjat arbete. Helgens målningsprojekt finns därmed kvar. Började inte som tänkt i lördags då känslan inte var med. Sån tur att en hel ny vecka ligger framför nu för att göra klart, ha ha

Färg från Rusta

Och varför ändra på ett framgångskoncept? Jag fortsätter med samma färg och kulör!

Black is beautiful helt enkelt! Färdigt resultat kommer så småningom!

Såg ett nytt tv-program igår. Om en persons mathistoria. Alltså herregud vad jag skrattade. Finns det någon mer så fantastiskt rolig som Marianne Mörck?

Funderar på min egna mathistoria.. Kan genast känna smaken av mormors stora koppar med varm choklad gjord på socker, kakao och mjölk. Och proportionerna, tja mitt minne säger mig att det var i den ordningen som jag nyss skrivit ingredienserna- mer socker än något av de andra… till den varma chokladen Peterzéns T- bröd med smör och ost! Goda barndomsminnen vad gäller min mathistoria det!

Jag ska fundera vidare över min egna mathistoria .

Jag älskar hösten med kombo av nya tv-serier som ger upphov till nya tankar funderingar och idéer! Vilket är ert favoritprogram i höst?

Fortsätter annars jobbandet framför skärmen idag. Och nu på morgonen uppstod EXAKT samma problem som tidigare i höst . Mitt Wi-Fi tar inte emot min blogg..!!!!

Bytte router för några veckor sedan genom Telia som inte fick ordning på varför routern helt plötsligt stoppat min blogg.

Med ny router har allt fungerat perfekt- tills idag! Bloggen öppnas inte när Wi-Fi är på!!!!! Igen!! ???

Strukturerar upp vad att göra i ämnet: starta om routern blir först. Kvarstår problemet blir det att ringa Telia och vänta i deras alltid icke tidssparande telefonkö.. och mitt schema får antagligen göras om..

Det är av vikt mina vänner att ta tillvara stunden och ögonblicken . I nästa minut kan allt vara förändrat.. Take Care! Kram A.

2 svar på ”Min mathistoria, nymålat & ny Telia router ger samma problem igen!?

 1. Hej!

  Vad surt att tekniken verkar bråka med dig! Ett tips är att klicka dig igenom vårt felsökningsverktyg på hemsidan: https://www.telia.se/privat/support

  Det är öppet dygnet runt och löser i många fall problemet utan att du behöver ta kontakt med oss via vår kundtjänst i telefon. Skulle kontakt med en kollega på supporten krävas kommer du att meddelas om det i flödet.

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att du snart får rätsida på allt igen!

  Med vänliga hälsningar,
  Lina, Telias Kundtjänst

  1. Hej Lina! Tack för din kommentar. Ja, detta är definitivt ett hinder i mitt arbete med min blogg.. Jag har gjort felsökning, fått ny router från er problemet försvann😃 Och så nu idag efter några veckor problem fritt är det samma låsning igen. Har checkat brandvägg på routern också – Har du någon lösning till vem/ vart jag vänder mig nu och gärna utan telefonkö..?😊🙏

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: