Påfyllning i vardagen med ny oversizeshirt

Att släppa vardagen ibland och bara ta tillvara på de njutningstillfällena som bjuds. En påfyllnings-metod. Och när inte njutningarna bjuds får man helt enkelt hitta dem själv!

Fredag igår och en intensiv arbetsvecka var iland. Intensivt också på hemmaplan när vi som bor inom hemmets fyra väggar har helt olika scheman. Ibland är känslan som om det kommer och går folk under dygnets alla timmar. Så är det naturligtvis inte, men känslan ..

Tog med mig tonåringarna ut på lokal för fredagsmiddag . Tog helt enkelt vara på ledig tid tillsammans. Och vad kan väl vara bättre än att sätta sig vid serverat bord?

Att i lugnan ro kunna samtala om ditt och datt utan att ha stått i köksregionen och fixat efter jobbet är lyx för mig. Visst kostar det på, men ibland så värt det! Vardagen behöver sina påfyllningar och detta är en!

Höstmörkret låg mörkt när vi promenerade hem genom centrums gator. Så enkelt det ändå är att gå på lokal. Mindre tidsåtgång än att åka in till storstaden. Mindre kostnader också!

Väl hemma blev det en stunds tv-mys. Lyxigt det där att få hänga en helkväll med snart utflugna tonåringar. Påfyllning helt enkelt. Även om det mellan samtalen är högt i tak emellanåt.

Älskar min nya oversizeshirt

Måste nämna att jag trivs oerhört bra i min nya oversize skjorta. Och ni vet- black is beautiful. Jag älskar svart. Och som numera blond trivs jag med kontrasten av svarta kläder till och blont hår. Vad tycker ni? Gillar ni den? Idag blir det annan style- pw och målande hemma blir inte lika stilfullt klädmässigt. Ha nu en fin lördag! Take Care! Kram A!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: