Feel good av ny del i livet, medvetande & ny roman med relationsdrama

Ni som följer mig på Instagram vet att jag fick en ny bok i brevlådan i går. Ett fint inbundet signerat exemplar av Åsa Hellbergs nya feelgoodroman ”Inte utan min syster”. Ett överraskande paket som blev som ett brev på posten för mig till att få till att stänga världen utanför och hoppa in i en helt ny. Tusen tack för detta!♥️ Så här sitter jag nu med kaffet i den tidiga morgonen med ytterligare ett kapitel läst. Har ni tänkt på att det ger verkligen fantastiska känslor att genom böcker hoppa in helt andra världar. Förstår inte att jag inte har läst mer skönlitterärt än vad jag gjort i mina dagar. Kanske för att jag inte har det i generna detta att böckernas värld ger att ta del av. Kan vara mina svårigheter att hitta lugnet i för mycket omkring.
Hur som är bättre sent än aldrig att eftersträva även i detta. Lägligt i min nya del av livet med enbart vart vuxna barn, där snart samtliga är utflugna och ny och dyrbar tid för mig själv. Där ska skönlitteraturen in som en tårtbit! Glad och tacksam för det medvetandet!

Och nu till boken ”Inte utan min syster. Så här precis i början av boken kan jag ändå säga att jag trivs mycket väl av med fina beskrivningar av likaväl miljöer som av relationerna som boken hittills bjudit på. Så levande beskrivningar att jag det känns som jag är ett med det som sker. Det finns också beröringspunkter viktiga för mig i detta relationsdrama. Kvinnor som vill och kämpar för att ta sig vidare och mot nytt stimulerar feministen inom mig. Och sedan Fjällbacka miljön. Vilket jag också tror kommer göra boken populär hos mina döttrar!

Så ni som vet känslan när man vill stanna tid och rum och bara vill fortsätta läsa vidare och ta del. Där är jag nu! Vilket också är precis vad jag ska fortsätta med en stund till för att sedan avbryta för lite morgonstegande för jämn balans och trivsel. Morgonstund har guld i mun genom eget handlingsansvar.

Feelgoodroman. Relationsdrama. Inte utan min syster av Åsa Hellberg. Inbunden bok.
Ny feelgood roman av Åsa Hellberg

Take care! Kram S.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: