När mormors bästa ger påfyllning och rikedom & jag ska göra en kraftansträngning

Den där sommarvärmen som någon pustade över och vips så var den över och förbi. Stearinljus tända igår och idag, tja frågan är om gråskalan på himlen kommer spricka upp. Jag tror inte det. Förhåller mig och tänker: på med regnjackan bara vid powerwalk .
Ställde fram mormors fina malmljusstakar i fönsterbrädet igår. De gör sig bra där även idag.
Emotionellt eller ekonomiskt värde, spelar det någon roll för dig?

Jag tror inte mormors ljusstakar har något större påverkan på min ekonomi. Jag är rikare än rikast när jag idag ser dem i ögonvrån. Jag gillar formen i deras ståtlighet samt att det var blabd de finaste mormor hade. Tror jag iallafall. För tändes gjorde de bara till bäst. Hos mig njuts de tända av så fort andan kommer på. Mer njutning åt folket oftare helt enkelt. Nästa fundering blir om emotionell rikedom kan ge ekonomisk rikedom?

Vita stearinljus brinner i fönstret hos Annelie Eng. Malmljusstakar med glasmachetter. Fönstervy
Mormors bästa är fint!

En liten dels påverkan kanske..

Hur som idag ska jag ta mig i kragen och ska flytta en byrå. Phu!!! Eller ja, inte jobbigt egentligen för en ommöblerare som jag. Men med det låga energiflödet som jag befinner mig i är det en kraftansträngning som skjutits på allt för länge. Tänker att kanske just det ogjorda av att låtit bli så länge att flytta byrån står ivägen för mer energi in. .

Kan fysiska ting alltså blockera in och utflödet av min energi? Eller vad menar jag..? Nja, just handlingen att flytta den, som funnits i tanken så långe som jag vill och kan, just den ogjorda handlingen gör att byrån blockerar. På samma sätt som när vi fastnar i omständigheternas träsk och enbart ser negativt på andras handlingar istället för att sänka garden och se vad vi själva bidrar med. För ingen kan komma ifrån att det vi ” går igång på”, ogillar hos andra, triggas av hos andra osv är sådant som vi inte är tillfreds med och är mindre nöjda hos oss själva. Och då mina vänner, när det ansvaret inte tas av oss själva, att utveckla och förbättra oss, utan stanna i att vi ser det negativa hos allt och alla, då är vi mer blockerade än öppna.

Ingen av de vi möter är sämre än vår egna sämsta del, eller..??

Ärvd gammal vit malm byrå.
Vad tror ni om nytt liv för denna gamla ärvda byrå?

Byrån får liksom bli dagens dagsverke och allt annat däröver är bonus. I senare skede när energin är påfylld igen kommer byrån få ny färg och kanske lister och knoppar. Gissa vilken färg? Har ni tänkt på vilka möjligheter det finns med gamla, för någon annan avlagda ting, som en gammal byrå?

Hur som 1 sak i taget så att den lilla energin som finns inte går mer på sparlåga än nu..

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: