Förändrar och lär av mina bästa läromästare och tidiga mornar blir en del av njutningen i jämn balans

Att vara förändrings-benägen är att förhålla sig eller?

Ta mornar tex Jag har i mina dagar haft en kamp med klockan och tiden i tidig morgonstund. Jobbtid som ska passas. Innan dess ska det yttre fixas och barn ska väckas utfodras och till skola. Lägger till att vara morgonpigg är inte min melodi..

Annelie Eng dricker kaffe i sin vita soffa från Mio möbler och har svarta tonade glasögon från Synsam på.
img 9399

Hur som är det idag skönt att se den tiden i backspegeln. Kanske inte alltid på bästa sätt men ändå med det bästa av det jag hade tillgång till då. Rollen som singelmamma till 4 döttrar i olika åldrar har också lärt mig bli föränderlig. Ingen av döttrarna är den andra lik och jag är ytterligare en med annat tänk. Och ingen av oss är fullkomlig..

Annelie Eng med kaffemugg i vitt porslin och har svarta solglasögon från Gucci på.
9d9e77bf f8db 421a a234 d61a7fc48ef7

Och just tidiga mornar där jag ska iväg och passa tider har jag lärt är bäst för mig när jag ser deadlines. Och funkar ypperligt när jag jämnar ut med mornar utan tidspress av att jag fysiskt ska infinna mig på plats en viss tid i morgontimma.
Man lär så länge man lever heter det. Och jag lär, ständigt. Fint att lära och att lära och utveckla sig själv.
Framöver stundar fint jobbuppdrag där tidiga mornar på plats ingår. Jämnar ut nu med dagar av långa lugna mornar med kaffe och morgonreflektion utan någon som helst tidspress. Vilken god påfyllning i förebyggande syfte!!
Tänker att många mer jag skulle må bra av att jämna ut och göra fler andra eller nya val där stress och otrivsel infinner sig..
Valet att frilansa ger mig möjligheten och är ett fantastiskt verktyg till att beaka den jämna balansen för mig vad gäller just självt bra mornar för mig.
Förlvrigt fredag 15/9-23 Kungen firar 50år på tronen hipp hurra. Och ja, jag kommer ihåg tillträdet 1973. För er yngre så hade vi bara 2 kanaler på tv:n på den tiden då det gick liksom inte att missa.
Balkongen är snart färdigpimpad för höst. Har haft känslan med till att rensa bort sommarblommor och plantera höstfärger istället under värmande eftermiddagstimmar av sensommar. Tänker att helgen kan bli sista dagarna av njutning därute för i år…Också det god påfyllning och ger också ett lugn att ha gjort detta jobb redan nu.
Höstmörkret faller tidigare än vad vi tror . .
Tror bestämt att soffhörnet kommer vara favoritplats i vinter.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: