Goda arbetsmiljöer, fina medarbetare ihop med solens strålar ger god energi och ett fint led att tillhöra

Lördag och september börjar gå mot sitt slut med endast en vecka kvar. Jag är mycket förnöjd över ”fröken väders” infall med att komma med högsommarvärmen som gett en fantastisk sensommar under denna, den första höstmånaden. Därmed inte sagt att jag på något vis kunnat sätta mig ”stand by ”under solens strålar och njuta…

När man frilansar som jag kan uppdrag dyka upp med kort framförhållning och det finns också uppdrag som man som jag gärna vill vara med om. Då pusslar man! Det är som veckans 7 dagar emellanåt går att tänjas på och även dygnets timmar. Arbetstoppen är ett faktum!

Så även om jag varit på uppdrag där arbetsmiljön har varit inomhusarenor ( mycket trivsamma sådana) så har jag just njutit väl av solens strålar när jag har promenerat genom stadens gator mellan uppdragen.

img 9653
Klockan går fort när man trivs promenerandet blir i kvällningen på stadens gator

Nygamla uppdrag och återkommande arbetsplatser där trivseln är hög är en fröjd att återvända till och jag är både glad och tacksam för möjligheterna!!! Så bra kombo i att få till jämn balans med arbetet vid mitt hemmakontor. Och vet ni jag funderar också på hur trivsamt det är att se sin egna del och utförande i ett led till och med annat!

Att ha den äran att känna sig välkommen när man kommer till jobbet- den känslan är fantastisk! Att möta människor som bjuder på sin uppskattning av dig som person och arbetet som du utför. Och det mina vänner är inte alla arbetsplatser som knäckt den koden. Då får vi själva gå i bräschen för att knäcka den!

Med det sagt mina vänner, ta mina ord tillvara och bli en bjudande! Bli en person som bjuder sina medarbetare på goda ord. Låt de du möter känna sig välkomnande och unika i positiva ordalag. Det gör så gott så du kan inte ana!

Tror bestämt att det är människorna mina medarbetare och arbetsmiljöerna under veckan som gett mig energi att även idag en ledig lördag vara uppe i ottan och beta av eftersläpande markservice. Detta fast att det kan tyckas att jag borde vila med tanke på nästa veckas uppdrag med fler långa arbetsdagar. Men vi ni, det ger också påfyllning att beta av och ge sig själv lite ordning och reda!

Annelie Eng i en hiss. Har på sig svarta tonade glasögon från Synsam och svart kappa från Gina Tricot
På väg upp i en fin hiss till en fin arbetsplats!

Energin jag fått av veckans arbetsplatser ger mig alltså energi att också fylla på mig själv. Attraktion alltså och vinsten i att vara ett led som ger gott vidare!

Ha nu en fin helg!

Take Care! Kram A

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: