Gör det festliga festligare & breddar återhämtning som högkänslig!

Detta inlägg är en annons för Buttericks och innehåller annonslänkar.

Fredag och klämdag. Kan vara sista klämdagen för mig i rollen som mamma till skolbarn.. Tror bestämt jag får fundera vidare på vad detta nu innebär. Alltså att kunna styra livet vad gäller jobb och ledighet helt utanför skollovstider. En frihet som tja, jag inte varit i på mängder av år. Tror det är många enastående, ensamstående mammor som ”rätta” in sig i det ledet och liksom klockar sig, sitt och barnens liv efter skolans tider.

Och nej, jag har inte den erfarenheten av att pappor gör på samma sätt. Min erfarenhet är att de gör i första hand vad som passar de själva bäst och när nya partners kommer in i bilden förändrar de efter nya partners ledigheter osv. Märkligt kan tyckas.

Hur som jag jobbar denna min sista klämdag som skolbarnsförälder.

Väninnefika. Fikabord. Marie-Louise fikar. Kaffekopp.
Enkelt givande och spontan väninnefika!♥️

I går däremot tog jag ledigt. Enkelt givande umgänge med en kär vännina. Måste blir bättre på det där att ta tillvara och förrika livet med sådana guldstunder. Jag missar liksom att ta tillvara när det är för mycket runt omkring mig. Mitt högkänsliga jag gör mig slut emellanåt när mycket och många liksom drar i mig. Det har tagit mig många år att förstå.. Och då faller liksom andra och annat givande bort i åtanken. Det ända viktiga blir invand återhämtning..

By the way det stundas massor av festligheter i sommar som kan bli ett stycke roligare med sin dekoration.

Gör som jag klicka hem det roliga ifrån Buttericks. Vad sägs om 30% rabatt med kod ENG30 tom 6/6??!! Hur bra?

Studentprodukter. Studentsoetiment. Studenten
Buttericks för festligare student och sommarfester!

Deras sortiment är helt otroligt och man hittar liksom allt till student, födelsefest, sommarfest etc. Mjukisdjur att hänga runt halsen, ballonger, muggar, tallrikar och annat. Buttrecks breda sortiment hittar ni HÄR Allt för att göra det festliga lite festligare! Glöm inte nyttja rabattkod ENG30 för 30% rabatt tom 6 juni!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: