Här och nu, tillvarataget

Mer än halva januari jag passerat. Ändå är de sista dagarna långa. Märkligt. Årets fattigaste dag var i går och kanske påverkar känslan samt gråvädret. Hur som i nuet finns det ändå mycket gott att ta tillvara istället för att vara längta till framtid!

Barmarken gör vägarna mycket promenadvänliga. De ligger där gratis och bara väntar på stegande! Dags att ta tag i mer rörelse!

Skulle kunna vara en vision. Och yes, det är det. En vision som jag har som plan att göra sann! Mina regelbundna powerwalks är heliga och jag vill tillbaks i form för dem. Och med lite mer styrka som vision och mål!

Igår fick det bli ryggen mot det plana golvet. Tog tillvara på nuet med bena uppe luften. Spände och sträckte ryggen mot det plana hårda golvet. Tror på att det gör gott för ryggen.

Om någon skulle fråga om golvet är bekvämt?

Nej, i dagsläget skulle jag inte hålla med. Tänker att jag kanske vänjer mig. Får ryggen resultat av att bli stabilt får också det hårda golvet en attraktion utan att vara bekvämt. Önskvärt resultat drar helt enkelt!

Förutom barmark är önskvärt läge solljus nu! Värmande varma solstrålar. Som jag längtar!

Men tills dess här och nu är jag tacksam över värmande trivsamma vinterkläder att dra på från topp till tå!

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: