Inreder med gamla ting

Tänker att jag ska ta tillvara det gamla mer tidigare. Alltså mer gammalt och hållbart i inredning och mindre nytt. Eller iallafall en jämnare linje på gammalt och nytt. Jag har haft eget hem de senaste 35 åren. Bär på mormors gener som innebär att spara på allt. Så mina vänner, trots att jag medvetet och aktivt jobbar med att tömma mina skåp och lådor, så finns det att ta av. Ni vet prylar som jag gillar men som inte kommit till rätta. Prylar som bär på minnesbilder som jag vill bli påmind om. Tänker att de som jag vill ska komma till sin rätt ska få göra det under 2022. Resten ska medvetet och väl få ta sig vidare till andra hem.

Mina fina guldfärgade kandelaber! Fick den av mamma i present för många många år sedan. Kanske närmare 30 år sedan. Nerpackad i förrådet i många år då jag nästan på riktigt trodde att jag inte var en ”guldmänniska”.. Så länge att jag trodde att den förkommit för att den u sin kartong under alla dessa år åkt in och underst i förrådet. Tur jag inte ger upp utan tar reda på sanningen: Jag är en guldmänniska! Jag älskar guld och yes, kandelabern fanns kvar om än väl gömd! Nu står den på matbilder och lyser upp våra måltider med ett fantastiskt sken! I love it!

Lång lugn taccosittning med ungdomarna igår. Så mysigt att i lugn och ro samtala! Inte ofta men så viktigt att ta tillvara när möjligheten bjuds!

Vad tror ni om vårsol?

Längtar nästan ihjäl mig! Tills den visar sig med värmande strålar fortsätter jag packa jag in mig ordentligt och väl !

Take Care! Kram A.

Vinterjacka: 8848altitude

Mössa: Carin Wester

Leopardbyxor: Dimoda

Skor: Nike

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: