Vad har en ny vecka med sig från den som vart?

(Inlägget innehåller reklam för Dimoda, Cervera, Rusta, Intersport, Ellos & Åhlens)

Jo man kan ju undra, när veckans första dag börjar näst intill okristligt tidigt.. Ni vet ju att jag inte är en morgon människa, men ni måste hålla med om att upp och studsa klockan 04.30 är att gå upp i ottan.. Eller hur?

Så nöjd med min fina ljuskälla🕯

Hur som kan jag ändå undra om ifall att jag skulle ha ett tidigt morgonjobb. Låt säga på en morgonstudio i radion. ( Jag älskar morgon radio)! Skulle jag ställa om mig då? Skulle dagarna avslutas klockan 21 med sömn direkt och upp och studsa klockan halvfem måndag till fredag? Och skulle jag vara morgonpigg då?

Att ha ett givande och inspirerande arbete är en grund till mycket. Jag tror bestämt att jobb på radion i en morgonstudio skulle få även mig att vända dygnsrytmen!😀

Mitt team i den tidiga morgonen!😍

Tidigt och dagen drar igång med kaffe! Piggnat till redan och ska börja med att få iväg Mail där inlogg och teknik strular. Tråkgöra! Men visualiserar god lösning så fortsatt jobb kan ske enkelt! Skulle kunna kalla denna aktivitet för en del av ”entreprenörscharmens livsstil”. Man får ta i och lära sig mer än vad man tror att man kan!

Helgförändring i hemmet!

Märkligt det där, när livet är hektiskt. Eller livet i sig själv är egentligen inte hektiskt. Utan när jag packar in för mycket i livet . Då liksom för att hitta ut i allt och göra färdigt. Ja då se ni blir det förändring i hemmet mitt i allt. Och jäklar vilket fokus på förändringen jag har då! Som om jag behöver en kreativ aktivitet för att få klart allt annat mer administrativa.

Min kusin säger att det är en AdHD ådra. Själv tänker jag att jag nog varit inredare i ett tidigare liv.. Nöjd och glad iallafall över hemmets nya utformning!

Barmarksklädd i januari!🤩

Barmark i januari. Älskar det och håller tummarna för att det håller i sig tills våren är här på riktigt. Min rygg mår sååååå ofantligt bra med löparskorna på istället för platta uggsen. Gör liksom inget att mitt övre jag är inpackat i stans lyxigaste bästa varmaste långa jacka med huva. Det blir liksom vårkänslor direkt med springskorna till!

Nu kör vi veckan, hörrni!

Take Care! Kram A.

Ljuslykta- Dimoda

Kaffebryggare & Vattenkokare – Cervera

Svarta kuddar, ljuslyktor, svart väggfärg – Rusta

Löparskor – Intersport

Jacka – Ellos

Mössa- Åhlens

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: