Här var det nymålat & nytränat

( Innlägget innehåller reklam för yogobe)

Lediga dagar och varva ner från det som vardagen fyller mig med. Njuter och blir kreativ av tystheten. Undviker fulspeckat schema måsten och uppbokningar så långt som möjligt.

För en del låter det konstigt, men det viktiga är väl ändå att var och en av oss följer vår egna vägvisare och känsla och inte vad andra tycker?

Vad innebär egentligen att ta helg? Finns det några rätt och fel?

Lediga stunder i ensamhet ökar min kreativitet. Jag tänker inte på stunder med påtvingad ensamhet. De kan näst intill ha motsatt effekt.

Den valda ensamheten utan ljud får mig inspirerad och full av kreativitet.

Igår blev det väggmålning med favoritfärgen. Alltså det där med enfärgat, stilrent och svart mot svart. Yes, det gör också gott för kreativiteten!

Synd bara att färgen inte räckte fullt ut.. En sväng och handla mer färg är nu satt på dagens ”To Do-list”. Sen åter till mer målning.

<<<<<<<<<<<<<<<<<

När jag står där på stege och målar likaväl som när hörnen fås till med ny färg och jag kryper ihop nere på golvet för att komma åt. Då känns det sen i både rygg och andra kroppsdelar. Så skönt att därefter stretcha ut kroppen ordentligt!

Genom ett samarbete på min Instagramsida med Yogobe har jag nu tillgång till 2000 olika program, yogobe Challenge, videos & playlists. Nämen alltså förstår ni hur bra detta är? Som bonus har jag också en finfin kampanjkod till alla mina mina följare! Du hittar den också nederst i detta inlägg.

15 minuter senare och jag kände mig t.o.m. längre när jag gjort övningarna på vad videon! Skön känsla måste jag säga!

Den enkla sökningen av olika behov som bättre sömn, mensvärk, löpträna, migrän, nybörjaryoga etc gör sidan till ett bästa verktyg för mig.

Tänk om jag kan lära mig själv att sova bättre genom några övning. Hur bra skulle inte det vara?

Och med koden nederst eller som du också hittar på Instagram har du som sagt 30 dagars gratis testande av denna sida. Ett mega bra erbjudande tycker jag!

Fullmåne och serietittande blev sen en extra bonuskombo igår. Och jag kände mig nöjd med min insats för dagen!

Nu en ny dag där godmorgon övningar har fått ge mig en ny och bra start. Yogobe hittar du HÄR . Kampanjkod: YOGOBExANNELIE ger alltså 30 dagars gratis tillgång till sidan och allt där. Helt bindningsfritt. En hel månad alltså! Bra val för att testa runt!!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: