Megastolt över släktens nya BACHELOR of Business Administration!

Det det är att pusha sina ungar i rätt riktning efter deras egna vägvisare och inte efter oss som föräldrar. Helt klart en slalombana. Jäklar vad man får jobba i föräldrarollen för att klara det. Och om man blir fullärd? Nej, jag tror bestämt att det livet ut är ett pågående arbete. Hur vuxna sen än ungarna är!

Idag när jag vaknade var jag fortfarande extra stolt över min äldsta sköna gröna. (Jag belönade mig t.o.m. med sovmorgon!)

Och vet ni jag njuter väl av att känna mig mega stolt över min äldsta!

Gläds ni med mig?

BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION with a specialization in International Management !!!

Nämen alltså så duktigt genomfört! Hon är sååååå grym!!! Resan dit har varit studier i Göteborg Malmö & med avslutning i Barcelona.

Och nej, hon har inte föräldrar som på något sätt kunnat guida henne på denna studienivån. Ändå har hon klarat det!! Visst är det fantastiskt?

Allt medan livet pågått som vanligt runt om har hon tagit sig steg för steg mot sitt mål. Och hon grejade det! Blod svett och tårar under resans gång och nu äntligen iland med sin Graduation. ( 1,5 år försenad och med minimalt med gäster på plats.) från Genava Business School Spain i Barcelona

Så glad att iallafall på sitt sätt kunna vara delaktig genom livesändning på youtube! Vilken förmån det är med dagens teknik tänker jag genast!

Vill ni också se Genava Business School Graduation 2021 kan ni kolla länken nedan

Egentligen är jag helt förundrad hur hon har kämpat och tagit sig dit hon är idag!

Pluggandet på denna nivån i Barcelona har helt skett på engelska. Och ja, ni som känner mig vet min Akilles häll .. jag är en mycket liten fena vad gäller det engelska språket.

Så nej, som mamma har jag inte kunnat bidra med mycket till hennes studier genom åren. Men kanske ändå i generna med en slags drivkraft och mod. Även om vi, hon och jag använder oss av de egenskaperna inom olika ämnesområden. Det är långt ifrån mitt tänk att studera utomlands. Har alltid varit. Tänk om jag skulle överraska mina fyra juveler med att köpa en lägenhet på solkusten..? Ha ha

3 svenska stolta tjejer vid Graduation igår . 2 av dem bästa vänner sen 7 års ålder. Som knoll och tott har de följts åt genom livet i vått och torrt tillsammans med en tredje tjej som dock inte valt just dessa studier. Men som ändå alltid finns med dem.

Blir tårögd bara jag tänker på att de 3 från så unga år (8 års ålder) kamperat ihop genom livets alla olika ämnen vad gäller sorg och glädje. Och gör det fortfarande vid snart 30 år!! De är fantastiska!!

Min största lilla stjärna så glad över sin prestation!

Och ni ser tjejer kan !!!

Och visst sjutton har de rätt att vara stolta och glada med genomförande av utbildning på denna nivån. Eller hur?

Och ja, jag är en mega stolt mamma över henne, hennes driv och insats! Att hon tar sig förbi hinder och når dit hon vill.

Ni vet vi har alla mer lätt och mer svårt för olika saker. Samt att vi har också olika förutsättningar när vi ger oss in i nya saker.

Hon där på bilden äldst av fyra systrar är en riktigt bra ledstjärna för att man kan om man vill!

Så stolt över henne!!!!♥️

Fantastiska tjejer!!

Så mina vänner, emellan åt får man tillåta sig att vara extra stolt över något av sina ungar i en syskonskara och deras vänner i de val de gör. Samt det som de presterar och dit de tar sig!

Genava Business School Spain hittar ni HÄR

Graduation 2021 hittar ni HÄR

Hela dagen lång ska jag fortsätta känna stoltheten över ”min” BACHELOR OF BUINESS ADMINISTRATION! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: