Hjärnan och jag

Idag steg jag sovmorgon. Eller jag valde medvetet, att ligga kvar. Det där med pollenallergi är ett gissel. Ibland får jag jobba med olika verktyg för att få bort känslan av att vara en klubbad säl. Tänk så korkad hjärnan kan vara som tror på den tanken och skapar känsla därefter…

 Allergimedicin. Pollenallergi. Våren är kommen.
Tänk att en liten liten tablett om dagen gör gott för kli i ögonen och tyngd över pannan

Fick ligga kvar en bra stund för att förändra tanken och lera möjligheter till pigghet. Att studsa upp och inta allergi medicin blev så till sanning och aktivitet. Skulle därav kunna kalla dagen försenad eller att jag är sen in i dagen. Med det kommer också andra tankar av mer misslyckad art och otillräcklighet. Hjärnan är definitivt en komplex muskel. I nuet har jag tänkt om och nytt. Det finns ingen sanning i att vara misslyckad för att man lyssnar på sin kropp och startar upp dagen något senare än tänkt. Eller hur?

Stärker mig själv med tanken. Jag är fantastisk!

En tanke mer värd att tro för på för alla än andra skräptankar som inte ens är sanna.

Take care! Kram A.

Ett svar på ”Hjärnan och jag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: